18 Oca 2018

Siyah Nokta Bantı #1 | Miniso

Herkese yeniden merhaba,

Bu zamana kadar çok siyah bokta bandı kullanmış biri olarak konu hakkındaki ilk yazım için sanırım bir daha almayacağım ve aralarında en farklısı olduğunu düşündüğüm bir ürünü yazmaya karar vererek bu kategoriyi açtım.

Miniso markasını eminimki duymuşsunuzdur. Kore güzellik ürünleri ve pratik ürünleriyle meşhur bir mağaza. Fiyatları tartışılır, bazı ürünleri çok pahalı bence bazılarıyla fazla uygun.  



Bu kutunun içinden toplamda 4 kullanım çıkıyor ve bir kullanımın 3 aşaması var bence bu nedenle biraz zahmetli. İlk videomda da bu üründen detaylıca bahsettim; izlemek isterseniz linki buraya bırakıyorum. Her aşaması 15 dakik sürecek uygulamanın toplam uygulama süresi 45 dakika. Gerçekten kendinize vakit ayırmak istediğiniz durumlar için çok güzel bir ürün ama vaktiniz yoksa iki arada bir derede yapıyorsanız tavsiye etmem. 

İlk aşamada burnu rahatlatan gözenekleri açan yumuşak oldukça sulu bir bant çıkıyor. Bu bant gerçekten de burnu rahatlatıp asıl siyah nokta bandına hazırlıyor. 15 dk uyguladıktan sonra diğerine geçmelisiniz. İkincisi çok sert ve inanılmaz kötü kokan bir bant, oldukça da sert. Bu uygulamayı yaptıktan sonra cildiniz çok ciddi anlamda tahriş oluyor. O kadar sert ve deriyi soyan bir bant ki ardından bir rahatlatıcı bir bandın olması gerçekten şartmış. 3. Aşama o kadar rahatlatan bir bant ki! Ürünün kurgusu aynen şu; önce rahatlatıp sonra inanılmaz geren sonra rahatlatan bir ürün. 

Siyah nokta ve yağ bezesi çıkarmada orta derecede başarılı. Bu kadar kompleks ve zaman alan bir ürün istemezseniz memnun kalmazsınız. 

Kendi açımdan bu ürün #bakimgunluguonermiyor 

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. 


Anlarımı paylaştığım; Snapchat | Twitter | Facebook | Instagram hesaplarında beni 'bakimgunlugu' adıyla bulabilirsiniz, 


Youtube da Tuğçe Akkoç olarak varım! :)


Sevgiler,

Tuğçe



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...