8 Ara 2017

Mat Ruj #1 | Gabrini Kozmetik

Herkese yeniden merhaba, 

Haftayı renkli kapatalım mı :) 

Gabrini kozmetik bu güzellikleri bana geçtiğimiz hafta gönderdi, o günden bu yana fotoğraflarını çeker çekmez denemelere günlük hayatta kullanmaya başladım bile, yorumlayabilmek için hafta sonuna kadar bekledim. 

Daha önceki gabrini kozmetik gönderimlerini hemen yorumlayamamıştım,  ama bu sefer tam zamanında yazıyı yetiştirdiğim için mutluyum. Düzenli yazı yazmak için bahane bulmazsam devamı da gelecek :) 

Gelelim ürünlere; 


 Paketten 6 adet mat ruj kalem ruj çıktı, 6 sı da birbirinden farklı renkler.  Benim günlük hayatta kullandığım 3 renk var, diğerleri şu ara saçlarımı kestirdiğim için ara ara kendimi iyi hissetmek içinde kullanıyorum bu nedenle çok iyi oldu :) 


Buradan 09 ve 01 numaralı rengi çok sevdim. Benim dudaklarım bana göre ince olduğu için bu tarz mat rujlar olduğundan daha ince gösteriyor, altına lipbalm uyguluyorum çok da güzel oldu. Sabahtan öğleye kadar kalıcılığı bana yetti. Benim için kalıcılıkta sınıfı geçti. 


03 rengi korktuğum gibi tupturuncu olmadı, çok hoş oldu. 12 numara kahverengi olan daha iddaalı bir renk bana göre ama dediğim gibi kısa saça iddaalı renkler gidiyor. 02 numara tam bir nude.



Çok yaratıcı bir swatch ile renkleri göstereyim, 

Gabrini kozmetik ürünlerini kullandıkça yorumlamaya devam edeceğim, 
Buraya da #bakimgunluguoneriyor etiketini bırakıyorum. 

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. 


Anlarımı paylaştığım; Snapchat | Twitter | Facebook | Instagram hesaplarında beni 'bakimgunlugu' adıyla bulabilirsiniz,


Sevgiler,

Tuğçe


3 yorum:

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...