27 Ara 2017

Ağız bakım #9 | Perlodent Med Sensetive Direct Diş Macunu | Benri Ekstra Yumuşak Diş Fırçası

Herkese yeniden merhaba, 

Beni uzun zamandır takip edenler bilirler ağız bakım en önem verdiğim kişisel bakım rutinlerimden biri, bugün ayın ağız bakım rutini deneyimini paylaşacağım,


Perlodent markası sadece Rossmannlarda satılan bir marka, sanırım bugünün konusu olan diş macunu kullandıklarım arasında en kötüsü. Diğer perlodent ürünlerine göre fiyatı oldukça pahalı, piyasadaki diğer ürünlere göre ise oldukça uygun fiyatlı, bu dengesiz fiyat skalası diğer perlodent ürünlerinin yüksek gramaja sahip olmasına rağmen çok uygun fiyata satılıyor olmasından kaynaklı, örnekse 125 ml diş macunu 3,99₺ iken bugünün konusu olan macun 75 ml ve 8,99₺ fiyatına sahip dolayısıyla diğer ürünlere göre halen çok uygun fiyatlı. 


Diş macununun tadı öncelikle çok kötü! Dişlerimi fırçaladıktan sonra sanki boğazıma doluyor gibi sürekli bir öksürük hali ve mide bulantısı yaptı, araya başka ürünler alıp bu üründen mı kaynaklı diye test ettim sadece bu üründe bu tarz bir sorunla karşılaştım. Ağzımı ilk kullandığım andan itibaren inanılmaz kuruttu. Ve verdği his ferahlık değil. Bitsin diye resmen gözünün içine bakıyorum tek bildiğim 2018 e bu diş macunu ile girmeyeceğim. O kadar ki soğudum. 

İçeriğini merak edenler için paylaşıyorum; 


Diş fırçasına gelecek olursak bu üründe memnun kalmadığım ürünler arasına girdi. Benri markasına ait bu seriyi sadece Gratislerde bulabiliyoruz, bu ürünün fırça kılı ne sert ne yumuşaktı ama rahatsız bir yapısı olduğu için çok kısa süreli kullanıp vedalaştık. 


Bu iki ürün için #bakimgunluguonermiyor etiketini bırakıyorum. 

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. 


Anlarımı paylaştığım; Snapchat | Twitter | Facebook | Instagram hesaplarında beni 'bakimgunlugu' adıyla bulabilirsiniz,


Sevgiler,

Tuğçe



2 yorum:

  1. yumuşak diş fırçası deyince umutlanmıştım ama kılları bozulmuş galiba hemen :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bozulmadı ama kılları çok enteresan uygun fiyatlı diş fırçası olarak kesinlikle perlodent sensetive i öneririm :)

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...