15 Ara 2017

Ağız Bakım #8 | Himalaya Neem ve Nar Özlü Diş Macunu

Herkese yeniden merhaba, 

Ağız bakım kendime not olarak yazmayı en çok sevdiğim seri olabilir, çünkü bu konuda tekrar hata yapmaya çok meyilliyim. İndirimli gördüğümde alıveriyorum. 

Ağız bakım konusunda en sevdiğim kişisel bakım marketi kesinlikle Rossmann. İnanılmaz uygun fiyatlı ve bazı ürünleri çok güzel. 

Bugün sadece Gratislerde bulabileceğimiz Himalaya markasının yeni çıkardığı bir seri olan Organik diş macunu deneyimimi anlatacağım, ürün bana Gratis tarafından deneyimlemem için gönderildi. 


Neem özünü en çok Himalaya markasında görüyorum, yüz temizleme jelinde de kullanmışlardı. Kısaca Neem’in bu üründe kullanmasının amacı diş yüzeyinde oluşan plak oluşumunu azaltmaktır.
Nar ise daha önce hiçbir diş macununda denk gelmediğim bir öz. Bu iki özünde tadını diş macununda almıyorsunuz, nar özünü görünce şekerli bir tadı olur mu diye düşünmedim değil. 

Bu diş macununun bir diğer dikkat çeken özelliği ise organik olması. Genellikle organik olan ürünler köpürmez olarak akıllarda kalır ama bu ürün çok güzel köpürüyor. Organik sertifikalı olduğu için özellikle hamile annelerin tercih edebileceğini düşündüğüm bir ürün oldu

Ürünün içeriğini merak edenler için paylaşıyorum; 



Perlodent markası Rossmann’larda bulunan bir marka. Hassas dişler için üretilen diş fırçasından çok çok memnun kaldım. En az Curaprox diş fırçaları kadar yumuşak ve fiyatı curaprox’un en az 5’te biri kadar yanılmıyorsam indirimsiz fiyatı 3,99₺ idi. 


Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. 


Anlarımı paylaştığım; Snapchat | Twitter | Facebook | Instagram hesaplarında beni 'bakimgunlugu' adıyla bulabilirsiniz,


Sevgiler,

Tuğçe

2 yorum:

  1. Bu diş macunu ağız kurutuyor mu peki? Ya da akşamdan yaptığınız fırçalama işlemi, sabahına rahatsız his bırakıyor mu acaba? Eğer bu etkileri yoksa, mutlaka yolum düşerse alıp deneyeceğim. Çok teşekkürler =))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence biraz kurutuyor ama çok genel olarak bende sabaha kadar çoğu diş macunu kalmıyor, sadece ilk kullanımlarda kalıyor.

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...