3 Nis 2015

Watsons Silikon Yüz Temizleme Pedi

Herkese yeniden merhaba;

Bugün 2 yılı aşkın süredir kullandığım bir üründen bahsedeceğim.


2 yıl önce ne Clarisonicler ne de başka markaların yüz temizleme aletleri vardı. Aslında bu tarz makineler bana her zaman korkutucu gelmişlerdir. Benim yüzüm ve cildim çok hassas; bi yer kaşınsa ve ben istemsiz orayı biraz sert kaşısam uzun bir süre kızarıklığı geçmiyor ve tahriş oluyor.

O zamanlarda şimdi de pille ya da şarjlı herhangi bir makineyi almazdım. Daha manuel kendim kontrol edebildiğim aparatlar bana her zaman daha cazip geliyor. 

Bu pedi youtube videoları sayesinde keşfettim. Watsons'a yolumun düşmesiyle ve 5,99 tl gibi çok uygun bir fiyatının olmasından anında kaptım. İlk günden beri de büyük bir aşkla kullanıyorum. Aynı pedi 2 yıldır kullanıyorum, benimkinde en ufak bir eskime ya da deforme olmadı. 


Pedin tek dezavantajı bana göre jel kıvamdaki temizleyicilerde iki iş yaptırması. Jeli önce elinizde köpürtüp yüzünüze yayıp sonra pedi kullanmanız gerekiyor. Pedin üzerine dökerseniz suyla köpürtmeli sonra yüzünüze uygulamalısınız bu da bir seçenek. Ancak köpük temizleyiciler için biçilmiş kaftan. Pedi önce sudan geçirip üzerine az miktarda köpükle tertemiz ve arınmış bir cilde kavuşuyorsunuz. Güzel yanlarından biri de eğer ki kısıtlı bir alanda ürünlerinizi muhafaza ediyorsanız, size yer kolaylığıda sağlıyor. Dolap yanına, aynaya ya da cama rahatlıkla yapışabilen arkası öpücük şeklinde. Onun hemen önündeyse yüzünüzü daha rahat yıkabilmeniz için tek parmağınızın girebileceği kadar bir yeri var. Oldukça ergonomik bir ürün. 

Silikon pedle tanıştığımdan beri onsuz yüzümü yıkamamıştım. Taa ki bir seyahatimde yanıma almayı unutana kadar! Yüzümü 2 yıl önce parmak uçlarıyla temizleyen sanki ben değildim. 1 hafta boyunca temizlenmemiş hissettiğim cildimle gezdim ve kendimi çok kötü hissettim, işte o zaman değerini bir kere daha anladım.

Sadece yüz temizliği değil, fırça temizliği içinde biçilmiş kaftan! yumuşak kıl yapıları fırça aralarına girerek, benim her zaman avuç içiyle yaptığım temizliğin aksine fırçaları daha da derinlemesine temizliyor. 

Hem fırça temizliği hem de yüz yıkama için ayrı ayrı almanıza bence gerek yok. Fırça yıkama işlemi sonrası silikon pedi sirkeli suda bekletmeniz yeterli olacaktır. 

Ürünü Watsons'larda bulabilirsiniz. Yeni silikon pedler pembe renkli! 

7 yorum:

  1. Çok severek kullandığım bir ürün teşekkürler paylaşım için ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bayılarak kullanıyorum<3 :) Sizi de yeni keşfettim:)

      Sil
    2. Adsız6/19/2016

      Hala var mı ? (Bugün 18 Haziran 2016)

      Sil
    3. Evet watsonslarda bulabilirsiniz 🙋

      Sil
  2. Çok güzel anlatmışsınız, ben ise yeni keşfediyorum bu ürünü *-* Bir sorum var ama, bu ped; silikon olduğundan hijyenik bakımdan bakteri falan üretirmi yani sonuçta yüzümüzdeki kir ve kalıntıları temizliyor ama pedi sadece durulayarak temizlemiş oluyormuyuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)
      Çok doğru bir konuya değinmişsiniz, yazmayı unutmuşum temizlik konusunu. Ben aklıma geldikçe kullanmadan önce dalinle yıkıyorum:)

      Sil
    2. heh tamam çok teşekkür ederim ^-^

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...