9 Nis 2015

Fırça #2 | Real Techniques Brush Blush/Allık Fırçası

Herkese yeniden merhaba;

Fırça serimin ikinci yazısı günlük olarak çokça kullandığım en eski fırçamlarımdan biri hakkında olacak.


Ben bu fırçayı daha Türkiye'de Kozmelada bile satışa çıkmamışken, daha blog fikri aklımda bile yokken kişisel hesabımdan katıldığım bir çekilişle kazanmış ve inanılmaz mutlu olmuştum. Hem markayı çok merak ediyordum, hem de en çok fırçaya ihtiyacım olduğu makyaj ürünü o zamanlar allıktı.

O zamandan bu zamana en çok sevdiğim fırçalardan biri oldu hep. Zaten RT fırçaları gerek deney yapmamaları, gerekse ayakta durabilen formları, renkleri ve şekilleriyle her zaman diğer fırçalardan ayrı tuttuğum bir seriydi. 


RT fırçaları hayvanlar üzerinde deney yapmadıkları için kılları doğal hayvan kılı değil sentetik. Sentetik olması aslen bizim için daha avantajlı; Çünkü hem çok daha kolay yıkanıyor, fırçaların şeklinin bozulma ihtimali daha az ve kullandığımız ürünü emip bizi ürün kaybına uğratmıyor.

Bendeki bu fırça en az 3 yıllık tabii ki defalarca yıkandı. Ben kıl döktüğünü hatırlamıyorum. Bence birazcık da olsun formu bozuldu. ee olsun o kadar.


Fırçanın kılları siyah uçları beyaz renkli, en son pembe allık kullandığım için uçları pembeye dönmüş. Benimki biraz eskilikten de kaynaklı fırça kılları arasında sanki tüylenmeler olmuş. Ancak ürün uygularken bana zorluk çıkarmıyor. Fırçanın gövde kısmı biraz ağır ancak tutmada herhangi bir zorluk yaşamıyorsunuz. Allık uygulamada çok başarılı bir fırça. Allığı yanaklara çok güzel oturtuyor. Kılları yumoş yumoş cildi tahriş etmek şurda dursun, yanaklarımdaki etkisini verdiği o hissi o kadar çok seviyorum ki allık sürmek bazen makyajın en zevkli kısmı olabiliyor.

Bu fırça kontür yapmak için çok büyük bir fırça. Pudra fırçası olarak da kullanmışlığım vardır.

RT fırçalarıyla ilgili hiç bir sorunum olmadı, ancak yıkama esnasında kıl dökme gibi sorunları yaşayan çok kişi duydum. Özellikle Stippling Brushlarda bu sorun çok yaşanıyor. Krem allık kullanmak için fırça arayışlarım sürüyor.

Diğer fırça incelemem;


Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz. 

Aynı zamanda İnstagramdayım

Sevgiler. 

6 yorum:

  1. Çok severek kullandığım bir fırça benim de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şekli şemali çok hoşuma gidiyor :))

      Sil
  2. Merhaba ziyarete geldim ve hoşuma giden bir fırça benimde çok beğendim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :))
      Benim de favorilerimden 🙆 ♡♡

      Sil
  3. Bu fırçayı yeni aldım ve fazlasıyla bayılıyorum buna:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de nerdeyse ilk fırçalarımdan :)
      Yapısı, şekli çok kullanışlı bayılarak kullanıyorum :)

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...