8 Nis 2015

Tonik #2 | Cyréne Yüz Bakım Toniği

Herkese yeniden merhaba;

Cilt bakım rutinimi anlatmaya devam ediyorum. 

Farkettim de gayet fazla ürün kullanıyorum. Cildime ne kadar iyi bakarsam meyvesini o kadar yerim düşüncesinde olanlardanım. Hal böyle olunca ten makyajı yapmak zorunda da kalmıyorum gözeneklerimi kapatmıyorum. Önümüzdeki haftalarda rutinimi paylaşacağım.


Cildim yağlıya dönük karma normalde ancak, kışın etkilerini hala atlatabilmiş değil. Şu an kuruya dönük karma diyebiliriz. Oldukça da hassas dokunduğum yer kızarır.

Bugün burada edindiğim setin içinden çıkan tonikten bahsedeceğim. Bu tonik benim şimdiye kadar kullandığım tüm toniklerden her yönüyle farklı. Hem yapısı, hem rengi, hem içeriği, hem de etkileriyle. Cildin kendini yenilenmesine ve onarmasına yardımcı olduğunu söylüyor. Ben bu konuda yüksek puan verebilirim. Cildime çok iyi geldi.

Bu renk bir ürün daha önce hiç kullanmamıştım. İçeriği oldukça doğal. İçerik okurken hangi ürünün içinde daha fazla olduğunu sıralamadan anlayabiliriz.İlk yazılan ürün en fazla, son yazılan ürün en azdır. İçinde en fazla bulunan ürün su. Gliserin, Aloe Vera, Lif suyu, Yeşil çay, çiçek özleri, Provitamin B5 gibi doğal ürünler bulunduruyor. İçeriğinde sizi rahatsız edebilecek ya da korkutabilecek herhangi bir ürün yok. Toniğin rengi yeşil çay içermesinden kaynaklı bence.Paraben, Esans, Alerjen, Etil Alkol veya Boyar madde içermiyor.

Bu toniği sevmemin bir başka nedeniyse; içinde alkol patlaması olup cildinizi yakanlardan, bütün nemini alıp gerenlerden değil. Aksine nemlendiriyor ve cildi nemlendiriciye çok güzel bir şekilde hazırlıyor. 


Bu toniğin arkasına Cyréne %2'lik AHA kullandığım halde cildimde herhangi bir gerilme olmadı. Bunu deneyimlemek için tonikle nemlendirici arasında biraz bekledim. 

Toniğin bana göre handikapları ilk olarak kokusu, kokusu ciddi anlamda bence çok kötü. Bu göz ardı ettiğim bir konu. Hergün kısa süreli de olsa burun kıvırıyorum evet ama temiz içerik, etkileri ve marka beni tatmin etmeye yetiyor. İkincisi ise doğal olduğundan sanırım, kapağında kalıntılar kalıyor temizlesem de yeniden oluşuyor. Ben de vazgeçtim artık öyle kalıyor. Üçüncüsü ise ürünü az kullandığınızda cildinize sadece pamuğu sürüyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Değişik bir şekilde pamuğu ıslatmak için ciddi anlamda ürün dökmeniz gerekiyor. Arkasındaki kullanım önerisinde de bol miktarda kullanılması öneriliyor. 

Bu toniği bir daha alırım, hatta alacağım. Önümüz yaz olduğu için ve elimde çok çok fazla Bioderma olduğu için sıcak havalarda cildim de kendine geldiğinden Biodermaları tonik olarakta kullanıp eritmem lazım. Soğuklar başladığında alacağım ilk ürünlerden biri bu tonik. 

Cyréne ürünlerini çok seviyorum! Türk markası, CrueltyFree olmakla kalmıyor, Vegan ve tertemiz içeriklere sahip. İncelemesini yaptığım diğer ürünleri de arama butonuna Cyréne yazıp okuyabilirsiniz.

Cyréne ürünlerine sitesinden www.cyrene.com.tr adresinden,

Bu yazının konusu yüz bakım toniğini satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Edit; Yeni ambalajını da ekliyorum;



3 yorum:

  1. Merhaba
    Bu toniği almayı düşünüyordum bende yazını gördüğüm iyi oldu :)
    Blogunu çok beğendim İnşallah çok daha güzel yerlere gelirsin ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel denk gelmiş o zaman :))) güzel düşünceleriniz için ayrıyeten teşekkür ederim, cok cok mutlu oldum :)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...