27 Mar 2015

Makyaj Temizleyici #1 Uni Losyonlu Göz Makyajı Temizleme Diskleri | Yeşil Çaylı

Herkese yeniden merhaba;

Bugün size uzunca bir süredir elimde olan ve artık bitirmek istediğim bir üründen bahsedeceğim.


Esas işlevi göz makyajı temizlemek olan bu disklerden hiç memnun kalmadım. Makyajınızın çıkması için ciddi şekilde bastırmanız gerekiyor. Göz zaten hassas bir bölge, üzerine benimkiler ekstra kızaran ve tahriş olabilen türden.

Far konusunda başarılı denilebilir, zaten normal ıslak mendillerde silebilir. Rimelde pek başarılı değil mutlaka kirpik dökülüyor, suya dayanıklıyı söylemiyorum bile diske rimel gelmiyor. 

Yüzünüzde ince bir fondöten, bb ya da cc krem varsa yüzünüzden bir kaç diskle çıkarabilirsiniz. En azından temizleme jeli/köpüğüne hazırlık olur.


Elinizde bu üründen varsa, -bir ara hepimiz 20-25 lira üzerine Gratis ve Watsons'lardan bu ürünü 5 liraya aldık- göz makyajı temizlemek için değil, göz maskesi olarak kullanabilirsiniz. Hergün kullanmaktan yana değilim ben, sorun olacağını düşünmüyorum ama haftada 2-3 yeterli olacaktır. Temizlenmiz gözünüze birer disk koyup , gözlerinizi kapatıp 5 dakika bekletin. Arkasına nemlendirin. Göz altı şişliklerine ve morluklarına bir nebze de olsa faydası olacaktır. Ancak sırf bu özellik için bu ürünü almanızı önermem. Onun yerine morlukları almak için; patates maskesi, buzdolabında bekletilen kaşuk ya da göz bantlarından kullanabilirsiniz. Göz çevresi bakımı ilgili tüm bildiklerimi anlatan bir yazı hazırlayacağım. Bir başka kullanım yöntemi de far uygularken göz altınıza dökülme yapıyorsa, makyaj yapma anında yardımcı olarakte kullanabilirsiniz. O bölgeyi nemlendirerek temizleyecektir.


Kokusu çok güzel, sanırım en sevdiğim yanı kokusu oldu. Bir de turuncu kapaklı, kayısı çekirdeği içeren çeşidi var, onu denemedim, kokusunu da bilmiyorum. Yeşil çayın göz çevresine daha yararlı olduğunu düşünerek yeşil kapaklı olanı almıştım. İçinde 80 adet disk var. Disklerde herhangi bir kuruma hissederseniz -çok uzun zamandır bende, kuruma yaşamadım- ürünü baş aşağı çevirin, losyon disklere eşit yayılacaktır. 

Üründen memnun kalan duymadım ben, ancak ben genel olarak makyaj temizleme mendili de kullanamam bu diskler ona nazaran daha yumuşak ve daha ıslak geldi bana. Bu tarz bir ürün arıyorsanız, Uni markası hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka. Watsons, Gratis ve Migroslarda bulabilirsiniz. Benim yanılıp şaşırıp almazsam tekrar kullanacağım bir ürün değil. 

Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz. 

Aynı zamanda İnstagramdayım

Sevgiler. 

2 yorum:

  1. merhabalar ben de aldım ama hala kullanmadım deneyeyim bir bu arada bloğunuzu keşfettim ve takibe aldım bende beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, ben üründen pek memnun kalamadım umarım siz seversiniz, teşekkür ederim tabii ki

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...