19 Mar 2015

Cettuá Yağ Emici Kontrol Mendilleri

Herkese yeniden merhaba;

Bugün yanımdan ayırmadığım bir ürün hakkında konuşacağım.

Benim cildim yağlıya dönük karma, Yaz aylarında yağlıya dönebiliyor ancak kış aylarında sadece T bölgem yağlı, yanaklarım kuruya dönüyor.Özetle, hangi mevsimde olursak olalım cildimin belirli bölgeleri ya da tümü için yağlanma sorunum oluyor.


Çoğu insan makyajını yaptıktan sonra pudrayı sabitlemek için değil cildindeki parlamayı önlemek için kullanıyor. Bu cildinize yapacağınız en büyük kötülüklerden biri bence. Özellikle kalın yapılı pudralar sizi tam bir un kurabiyesine dönüştürürken, gözeneklerinizi de tıkıyor. Hava almayan cildiniz erken yaşlanıyor, siyah nokta ve sivilce oluşumuna da tamamen müsait bir hale geliyor. Cildinizi ne kadar özgür bırakırsanız o kadar geç yaşlanır ve olabileceğinin en azı cilt sorunları yaşarsınız.


Ten makyajı çok gerekmedikçe ya da canım istemedikçe yapmayanlardanım. Göz altlarımı bazen ya kapatıyorum ya kapatmıyorum. Tenime herhangi bir ürün kullandığımda olabildiğince az transparan pudrayla sadece kullandığım  ürünü sabitliyorum ve pudram her zaman evde kalır. 

Gün içinde elinizi yüzünüze değdirdiğinizde kendinizi kötü hissetmenize sebep olacak yağlı bir hisle karşılaşıyorsanız, bu ürün sizin için biçilmiş kaftan. 

Cettuá markasını sadece Gratislerde bulabilirsiniz. Yağ emici mendillerle blog yazmaya başladığımda tanıştım diyebilirim, o zamandan bu yana da ihtiyaç çantamın demir başlarından. 


Ürünün içinde tam 50 mendil var ve fiyatı 2-3 lira civarı. İndirimde çok çok daha uygun. Gün içinde en fazla 2 tanesi beni kurtarmaya yetiyor. Mendilin rengi açıldığı için artık yağı emmeyeceğini anlayıp diğer mendile geçiyorsunuz. 

Şehrinizde gratis olmayabilir ya da bu üründen bulamamış olabilirsiniz o zaman peçeteler normalde 2 katlıdır, 2'ye ayırdığınız zaman çok ince bir tabaka kalır onu cildinize tampon hareketlerle bastırdığınızda da cildinizdeki yağı emdiğini göreceksiniz. 

Bu ürünü bulmak istiyorsanız Gratislerde cilt bakım reyonunda en az raflarına bakmalısınız. Ben bir satış danışmanına sorduğumda 'bizde öyle bir ürün yok' deyip bana öyle bir baktı ki, benim inanmadığımı görünce başka bir arkadaşına bizde 'Cettuá mı ne öyle bir marka varmış' dedi, arkadaşı hemen 'evet şu tarafta' deyince öyle bir bozuldu ki ben de bişi söylemedim. Yani sorduğunuzda böyle bir yanıt alabilirsiniz bir ürünü bulmak istiyorsak onu biz bulacağız demektir bu:)

Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz. 

Aynı zamanda İnstagramdayım

Sevgiler. 

4 yorum:

  1. Çok severek kullandığım bir ürün çantamın demirbaşlarından benim de :)

    YanıtlaSil
  2. Ben sadece yazın kullanıyorum bu ürünü. Gerçekten tam bir kurtarıcı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz kış farketmiyor ben de hergün kullanıyorum diyemem ama rahatsız olduğumda tam bir kurtarıcı :)

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...