3 Ara 2015

Bitenler #13 | Kasım

Herkese yeniden merhaba;

Kasım ayı bitenlerimle buradayım!

Bu ay bitirdiklerimden gururluyum!

Hemen başlayalım.


Bu ay cilt bakım serim bitti ve yeni bir seriye geçtim.

Cyrene Yüz Temizleme Köpüğü; 1 yıla yakın kullandım. Çok çok bereketli bir üründü. Cildimi asla tahriş etmedi ve asla germedi. Hassas ciltliler de dahil herkes rahatlıkla kullanabilir. Detaylı yazısı burada.

Apaks Disk Pamuk; benim için disk pamuk hiç farketmiyor. Ucuz bulduğumu alıyorum. Apaksı da önerebilirim.

Cyrene Yüz Bakım Toniği; Kullandığım en en iyi tonik. Çok net söylüyorum. Yatıştırıcı özellikli bir tonik arıyorsanız mutlaka bakın, elimdekiler bitince macera aramaya gerek yok yenisini alacağım.Detaylı yazısı burada.

Cyrene Günlük Aydınlatıcı Bakım %2 AHA beni uzun zamandır takip ediyorsanız en sevdiğim cilt bakım ürününü anlatmaya başladığımı farketmişsinizdir. Üretimi bitmedikçe her zaman alacağım bir ürün. Detaylı yazısı burada.

Solait SPF 50 Matlaştırıcı Güneş Koruyucu: Başlarda çok memnundum ama son kullanma tarihi yaklaştıkça çok ağırlaştı ve inanılmaz yağlandırdı. Tertemiz baktığım cildime bu ürünü sürünce resmen pişman oluyordum. Artık bıraktım ve itiraf etmek isterim ki son zamanlarını ayak kremi olarak geçirdi yoksa asla bitmezdi. Detaylı yazısı burada.

Cettua Siyah Nokta Bantları: Siyah nokta bantlarını düzenli kullanmayı artık düzenli hale getirmem gerek. Kullanımda işe yarıyor ancak düzenli kullanmadıktan sonra etkisini göremiyorsunuz. Detaylı yazısı burada.

Mustika Ratu Salatalık Özlü Krem Temizleyici ve Tonik: Krem temizleyicisini çok sevdim. Cildimi tertemiz yaptığını hissettim. Tonik salatalık kokulu tamamlayıcı güzel bir tonikti.



Gelelim banyo ürünlerine;

Madame Coco Vanilyalı Vücut Losyonu: Kullandığım en güzel vücut losyonuydu. Şiddetle tavsiye ederim. Detaylar burada.

Madame Coco Vanilyalı Duş Jeli: Çok sevemedim. Son indirimde de yenisini almadım. Detaylı yazısı burada

Dermokil Hindistan Cevizli Duş jeli: Sıradan hindistan cevizli bir duş jeliydi. Duyduklarıma göre kavunlusu da varmış. Bulduğum yerde alacağım. Detaylı yazısı burada.

Gliss Million Gloss Şampuan: FikriMühimden hediye gelmişti. Şampuanda çok seçici olmadığım için kullandım bitti. Deney yaptıklarını hatırlatmak isterim.

Dalan d'Olive Zeytinyağlı Sabun: Makyaj süngerlerimi yıkamak için kullanıyorum. Mükemmel temizliyor! Bu sabun bana Dalan d'Olive markasının gönderdiği kutudan çıkmıştı.



Madame Coco Enchanterasse El Kremi: Oldukça yoğun bir kremdi. Tekrar tercih etmedim. Detaylı yazısı burada.

Avon Senses Passion vücut losyonu: Evdeki kullanılmayan her ürünü bitirme huylarımdan biri. Fena değildi, gayet akışkan ve kolay emiliyordu. Kokusu da güzeldi. Sanırım daha öncede bir şişe bitirmiştim. Avon Çin'de satıldığı için vazgeçtiğim bir marka.

Rosense Gül Kokulu Mini El Kremi: Favori çanta kremlerimden, denk geldikçe alıyorum.

Avon Foot Works Topuk Yumuşatıcı Krem: Evdeki ürünlerden biriydi. Düzenli ayak kremi kullandığım için çok farketmiyor bana. 



Çok eskilerden stokladığımız bir roll-ondu. Erkek yazıyor ama dove deney yapmasa alırdım. 

Alix Avien Oje: Numarası yazmadığı için ve artık bu seriyi bulamadığım için çok üzülüyorum. Allahtan çok zor bir renk değil. Oje bitirmekte çok zevkliymiş.

Essence Stays No Matter What 24 saat ve suya dayanıklı maskara: Kullanıdığım en kalıcı ve en güzel rimellerden biriydi. Tek kötü yanı zor çıkmasıydı. Onu da Cyrene misel suyla halletmiştim ki bitti. Koleksiyon ürünüymüş. Bitince anladım. Bana İnstagramdan @biwonderland ismiyle bildiğiniz Buseciğimin hediyesiydi. Keşke koleksiyon olmasaymış. Detaylı yazısı burada

Benri Çilekli Aseton: Kokusu fena değildi. Biraz kuruttu. Bir daha almam sanırım.

Benri Dental Jumbo Diş Macunu: Diş hekimim içeriğini çok beğendi. Bence siz de gönül rahatlığıyla kullanın. Fiyatı 3.99 ve 250 ml! Daha ne? Elimde yedeği de var. Onunla detaylı yazısı gelecek.

Benim Kasım ayında bitirdiklerim bunlardı. Bir bitenler yazısı ya da videosu cilt bakımı ve birazda makyaj malzemesi içeriyorsa bana daha bir dolu dolu geliyor. Bu yüzden yazmaktanda çok keyif aldım.

Bitenler yazılarını seviyorsanız. Her bitenler yazımın altına bir önceki ayın bitenlerinin linlini ekliyor olacağım. Mesela Ekim bitenlerim -> burada.

Yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Beni sosyal medyada;

Instagram/Twitter/Snapchat 'te bakimgunlugu adıyla bulabilirsiniz.

Sevgiler.


6 yorum:

  1. Bitenleri okumayı çok seviyorum ama nedense yazmak içimden gelmiyor. Çok zahmetli ama sanırım bu biraz da benim çok biriktirmemden kaynaklanıyor. Herhalde aylık olarak yazarsam daha iyi olacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ve kesinlikle aylık yazın. Ben çanta dolana kadar yazmazdım. 4 ay yazmadığım olurdu ve bu sırada, ürünleri düzenli kullanmadığımı ve çok biriktirdiğim için yazmanın işkenceye döndüğünü ve 2'ye hatta 3'e bölerek yazdığımı bilirim. Aylık yazınca tün ay neleri kullanacağınız nelerin o ayki bitenler yazısında olacağı az çok belli oluyor. Her ay ürün bitmez diyorsunuz ama farklı kategorilerde o kadar çok ürün var ki her ay biten ürünler mutlaka oluyor. Yazması daha kolay ve ürünlerin kullanımı ve anlatımı araları kısa olduğu için çok daha kolay oluyor.

      Sil
  2. cyrene ürünlerinden çok çok memnunum yavaş yavaş herşeyi alıp deneyeceğim sanırım..:-)) baya da ürün bitmiş tebrik ederim özellikle vücut kremi konusunda takdir ettim ben asla bitiremiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ben de ben de !! Bu aralar vakitsizlikten vücut kremi kullanma adımını hep es geçiyorum ama artık es geçmeyeceğim:)

      Sil
  3. Ne güzel bir sürü ürün bitmiş :) Bende Cyrene'in %2 aha cilt aydınlatıcısını yeni kullanmaya başladım.Umarım sizin kadar memnun kalırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım benim kadar çok çok çok memnun kalırsınız benim hayatımın ürünü :)

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...