9 Kas 2015

Vücut Losyonu #6 | Madame Coco Vanille de Madagascar

Herkese yeniden merhaba,

Bizim buralarda kış kendini yeni yeni göstermeye başladı, ama yavaş henüz. Halen askılı ve kısa kollu giyilebilmekte, kabanlı fotoğraf atanlara inat; sabah sonbahar öğleden sonra ilkbaharı yaşıyoruz. 

Neyse konumuza dönelim, nemlendirme!

Cildim yağlıya dönük karma olmasına rağmen, özellikle eklemlerin - diz, dirsek- çok kurur ve her banyo sonrası yaz kış nemlendirici kullanmak benim için artık bir rutin. Uzun zamandır da bu böyle. Özellikle kış mevsiminde nemlendirici kullanmazsam gün içerisinde üşüdüğümü farkediyorum ve rahatsız hissediyorum. Bu nedenle en fazla 1,5 aya bir nemlendirici bitirip, farklı ürünler deneyip yorumlamayı çok seviyorum. 


Zamanında indirimden aldığım sanki bir daha yokmuş alamayacakmışcasına kullanmaya kıyamadıklarıma nihayet sıra geldiği için bu aralar vücut losyonu duş jeli vücut spreyi kategorilerinde Madame Coco markasını blogumda sıkça görebilirsiniz.

Bu ay kışa en yakıştırdığım kokulardan biri olan vanilya serisindeyim. Bugün de vanilyalı vücut losyonuna nasıl bayıldığımdan bahsedeyim.


Öncelikle çok şık hep gözünüzün önünde olmasını isteyeceğiniz bir şişesi var. Sade ve şık demek ben demek. Ürünün pompalı şişede olması çok rahat oluyor. Hem ihtiyacınız kadar alabiliyorsunuz hem de ürün israfını en en aza indirgiyor. Ne kadar ürün kaldığını da tertemiz bir şekilde görebiliyorsunuz.


Losyonun kıvamı adeta bir krema, çok kolay emiliyor ve hemen nemlendiriyor. Kokusu iştah açıcı tabiki! Sütlü tatlı mı desem, vanilya şurubu mu desem. Kokusuyla ve sabah sersemliğiyle birlikte o kadar güzel mayışıyorsunuz ki, mutlu devam ediyorsunuz güne. Bir vücut losyonu bunu yapabilir mi? Ben diyorsam yapar! :) Yalnızca kullandığınız anda kokusunu hissediyorsunuz ancak kalıcı değil. Serinin devam ürünlerinin kokuları evet vanilya ancak her biri vanilyanın farklı tonları sanki. Devam ürünlerini birlikte kullanmakta kalıcılığı sağlamaz diye düşünüyorum. Seriyi birlikte açtım ama kokuyu sadece ürünleri kullanırken hisssettim. Sadece vücut losyonunu kullandıktan sonra tenimi koklayınca hissediyorum. 

Gramajı 400 ml. oldukça fazla ve uzunca bir süre gidiyor. Buna rağmen fiyatı da özellikle %50+%50 indirimde çok uygun. İlk kişisel bakım ürünleri haftasında serinin diğer ürünlerini değil belki ama vücut losyonundan bir tane daha alacağım.

Kullandığım her ürüne bu kadar anlam yüklemesen çok iyi bir insanım aslında. Ama hepsiyle resmen bir bağ kurup bayıldıklarımla özellikle aşk yaşadığım beğenmediğimi de eh işte deyip kullandığım sürece durum böyle. Ama ben de istiyorum ki yeni bir ürün keşfettim hani kimsede de görmedim. Siz de alın ki benim kadar mutlu kullanın.


Üzerinde yazanlara harfiyen katılıyorum. Gliserin içeren her krem bana iyi geliyor ben bunu anladım. 


Madame Coco markası hem Türk markası hem de hayvanlar üzerinde deney yapmıyor. Çok sevdiğim ve herkese tavsiye ettiğim bir marka. 

Ben bu kış nemlendirmeye doyacak gibiyim. Elimdekiler azaldı ve önümüzdeki indirimlerde vücut losyonlarına yöneleceğim. Kullandıkça yorumlarım blogumda olacak.

Vücut losyonu arayışındaysanız mutlaka Madame Cocoya bakın derim. Yapıları muhteşem. 

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim!

Yazılarımdan haberdar olmak isterseniz bloguma ABONE olabilirsiniz. 

Snapchat/Twitter/İnstagram: bakimgunlugu

Sevgiler.





4 yorum:

  1. bu serinin sabun ve scrubı da varmış sanırım ama ben ne zaman baksam kalmamış oluyor .-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıvı sabunu mu bu serinin var mı bilemedim. Scrub gördüm indirimde ama dantel serisi mi diyorlar o seriye ambalajları daha pastel renki onun scrubları var:)

      Sil
  2. Vanilya kokusu benim için aşktır! Ama ah şu Madame Coco'nun ürünlerinin kokuları azıcık da kalıcı olsa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok severim:) kullandıktan sonra burnumuzu gömersek kokusu geliyor ama :)

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...