20 Kas 2015

Lip Balm #4 | The Little Protecting Pink Tin / Relieving Tin

Herkese yeniden merhaba,

Kış geldi hepimiz nemlendiricilerin yoğunluğunu arttırmaya lip balmları yanımızdan ayırmamaya başladık değil mi? Peki ya benim gibi yaz kış her gece kat kat lip balm kullanarak uyuyanlar, her elini yıkadıktan sonra kremlenenler burda mı ? (Tek elini kaldıran kız emojisi)

Gelelim konumuza,
Lip balm! 



Yaz kış demeden her gece kat kat lip balm kullandığım için çabuk lip balm bitiriyorum. Hem bitenlerimde hem de inceleme yazılarımda sıklıkla görebiliyorsunuz.

Bir markanın aldığımda genellikle çeşitlerini de birlikte aldığımı da göz önünde bulundurursak bu sayı bir hayli fazla. Yazının sonuna diğer lip balm incelemelerimin linklerini de ekleyeceğim.

Bugünün konusu başlığından çok emin olamadığım tin tinler. Bu kavanoz lip balmlar Watsons'ın kendi markalarından. Ve kocaman tavşanları da var. CrueltyFree!!!



Ben bu ikiliyi Watsons haftasonu 1+1 kampanyasından edindim. İyi ki almışım iyi ki. Siz de bu tarz bir kampanya ya da indirime denk gelirseniz kesinlikle kaçırmayın derim. 

Aslında 3 çeşidi var. Yeşil mavi pembe. Bende yeşil ve pembesi var. Bu lip balmların alırkenki tek kötü yanı. Koruyucu jelatinlerinin olmayışı açmadan kesinlikle almayın çünkü %90'ı açılmış parmak izli ya da eksik ürünlü. Açılmamışını bulana kadar hepsine tek tek baktım. Onca 2 ürün arasından açılmamışı bulmam mucizeydi. 

İsimleri ingilizce olduğu için başlıkta biraz tereddüt ettim ama aratanlar ancak bu şekilde bulabilirler diye düşündüm.



Öncelikle gece rutinimin parçası olan yeşil tinden başlayayım. Mentollü bir balm. Rüzgar yediğinizde dudaklarınız şişer ve kıpkırmızı olur ve canınız yanar ya acıyı anında alıp adı gibi rahatlatıyor. Fotoğrafta biraz oyuk oluşmuş gibi görüyorsunuz ama şu an koca bir delik var. En severek kullandığım oldu. Blistex kullanmış biri olarak bu balm hem fiyat açısından çok çok daha uygun, hem deney yapmıyor, hem gramajı fazla hem de kalıp gibi durmuyor. 

Pembe tinde SPF 15 içerdiği için koruyucu ismini almış. Bu balmı daha çok dışarı çıkarken kullanabilirsiniz. Yapı olarak aynılar ancak mentol olmadığından çok daha sade.

Mat duran lipbalm çok azdır maalesef bu ikilide oldukça parlak.

Ben bu ikiliden geneliyle memnun kaldım. 1+1 kampanyasından 6 liraya aldığım göz önünde bulundurulursa performansı harika. Sadece pembe olanın kapağı biraz zor açılıyor.

Diğer lip balm incelemelerim için; buraya buraya ve buraya tıklayabilirsiniz. 

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. 

Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz.

Snapchat/Twitter/İnstagram: bakimgunlugu

Sevgiler.



4 yorum:

  1. tam mevsim için güzel ürünler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle bu tin tinler hep olacak ben de belli oldu :)

      Sil
  2. fiyatları oldukça iyiymiş gerçekten bunları gördüm ama denemedim daha..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemelisiniz mutlaka! :) özellikle yeşil olanı tam bir gece lip balmı!!

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...