30 Kas 2015

Flormar Bohemian Colorliner Serisi | 01-06

Herkese yeniden merhaba;

Makyaj malzemelerimi anlatmak için uygulamalı fotoğraf çekebilmeyi öğrenmeyi umuyordum. Ancak baktım ki beceremiyorum daha fazla bekletmenin alemi yok dedim. 

Makyajı yapabilmek kadar makyajı fotoğrafa yansıtabilmekte bir beceri. Bunu yapabilenlere saygı duyuyorum. En azından tek başına fotoğraflama olayını beceremeyenlerdenim.


Burada ve buradaki alışverişimde edindiğim colorlinerlar bugünün konusu; bu seri bitti artık neden yazısını yazıyorsun diyenleriniz olabilir. Ancak Adana'da olanlar Bohemian serisi özellikle Optimum Flormar mağazasında bolca mevcut ve size bugün ve çarşamba günkü yazımın konuları olan serinin ürünlerini şiddetle öneriyorum. Çünkü tanesi sadece 5 lira ve hemen bitecek ürünler asla değiller.



Benim gibi eyeliner kullanamayanlardan mısınız? Hiiç üzülmeyiniz zira ben de öyleyim. Bu ürünlerin kontrolleri çok rahat. Ben bile oldukça düzgün uygulayabildim. 


İki rengini de kullandım. İkisi de birbirinden güzel oldu. Benim renklerim; 01 V For Victory ve 06 Pass The Peace.



Gözlerim ela renkli ancak bu tarz renklerle desteklendiğinde yeşil görünen tondan bir ela. Bu tarz makyajları özellikle özel günlerde ve haftasonu gezmelerinde severek kullanıyorum.

Yapısından dolayı çok kolay uygulanıyorlar, 10 saniye bile sürmeden kuruyor sabitleniyorlar ve asla çıkmıyorlar. Yarı yolda bırakacak ürünler değiller, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.


Bu seri indirime girdiğinde daha da bir güzelleşti. Artık üretilmemesi ve adet fiyatı 5 lira olması tercih etmeme neden oldu. Kalitelerinden çok memnun kaldım bulabiliyorsanız mutlaka alın derim. Serinin çok daha farklı renkleri var. Lacivert yeşil gibi benim en çok kullanabileceğim bu iki rengiydi. İyi ki de almışım dedim.


Cyrene misel suyla rahatlıkla çıkıyor. Çok güzel sabitlenmesine rağmen kolaylıkla çıkıyor. 

Flormar üst markası deney yapan gri bölge kategorisinde olan bir marka üstelik Türk markası olduğu için tercih ediyorum.

Yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim. 

Beni; Twitter/Snapchat/Instagramdan bakimgunlugu adıyla bulabilirsiniz.

Sevgiler.

2 yorum:

  1. V for victory çok güzel bir renk bende de var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ikisine de bayılıyorum. Özel gün linerlarım <3

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...