11 Kas 2015

Concealer #3 | Gosh Click'N Concealer Stylo Anti-Cernes

Herkese yeniden merhaba;

Uzunca bir süredir makyaj malzemesi anlatmıyordum. Sadece cilt bakım ve kişisel bakım ürünlerinden bahsediyordum. Makyaj malzemelerim son zamanlarda baya bir arttı ve anlatmadıklarımda vardı. Bu aralar makyaj malzemelerimin detaylarına ineceğim. Aslında nasıl durduğunu da göstermek istiyorum ancak kendimi çekmeyi henüz becerebilmiş değilim. :/ Yapanlar bana da anlatabilir mi??

Concealer benim makyajımın temel taşı. Hiç bir şey yapmak içimden gelmese de iyi hissetmek istiyorsam ve bi şeyler de kullanmak istiyorsam sadece burada yerden yere vurduğum ama bir süre sonra kullanmayı öğrendiğim correctorı kullanıp üzerine concealer geçip pudrayla sabitliyorum. Ten makyajı yapan biri olmadığım için lekem varsa üzerine sadece concealer geçip yine pudra kullanıyorum. 



Gosh markasıyla buradaki alışverişimde tanıştım. Elimde 2 ürünü mevcut. Concealerı anlatmakla başlayayım; Öncelikle ambalajı oldukça şık duruyor ama fiyat gramaj ilişkisinden bahsetmek istiyorum. Ürün sadece 2,9 ml ki bence oldukça az ve fiyatı 28 lira olmalı. %50 indirimle 13,90'a aldığımı hatırlıyorum. Ancak ürünü tam anlamıyla inceleseydim ve gramajının 2,9 ml olduğunu görseydim kesinlikle almazdım. Görüntüsü beni yanılttı. Bu kadar az ürün olduğunu fotoğraflarken farkettim. 



Fırçası ürün emecek cinsten değil oldukça plastik, kaygan ve ürün üzerinden akıp gidiyor. Fırçalı olması herhangi bir ürün kaybına yol açmıyor. Ancak sanıldığının aksine fırçalı oluşunu pek sevemedim, gözaltlarıma uygularken verdiği o plastiğimsi lastiğimsi his beni huylandırıyor. Bir yere sürerken fırçanın geçtiği yerde ürün kalmıyor ve fırçanın etrafındaki yerlere dağılıyor. 



Bu fotoğraflarda bilerek filtre kullanmadım. Gün ışığında rengi bu şekilde. Fırçanın geçtiği yerin bariz olması az önce anlattığım olayı daha net anlatabiliyordur umarım.

Ürün simsiyah evet çok şık ama hemen kirlenecek bir formda özellikle de kapakla kapanan bölmesi. Altında bir düğmesi var adı da ordan geliyor zaten, o düğmeden de pek hoşlanmadım tıklıyorum tıklıyorum ürün gelmiyor, birden geliyor yapısı o kadar akışkan ki dökülecek diye korkuyorum.

Serinin 3 rengi var. 2 ton concealer rengi bir de yeşil rengi bulunuyor. Burada anlattığım Wet'n'Wild CoverAll concealer paletindeki yeşil renk çok kullanmamı gerektirecek bir durum olursa -ki 2 kez belki kullanmışımdır-bana yetiyor.

Bendeki 01 Light rengi. Açıkçası renk skalası da çok yetersiz ve çok akışkan bir yapısı var. Böyle olunca ıslak süngerle uygulayınca ürünün çoğu emiliyor. Daha tok bir yapıda olmalıydı. Yapısı çok ince olduğu için kapatıcılığı çok az. 


Renk skalasının azlığı, fiyatının çok yüksek gramajının çok düşük oluşu. Yapısının çok ince, kapatıcılığının çok düşük oluşu. Fırçasının olup üzerine fırçasının işlevsiz oluşuyla bu kapatıcı sınıfta kaldı. Tek güzel özelliği ambalajı diyebilirim. Kesinlikle önermediğim bir ürün ben aldım bence siz alıp paranızı çöpe atmayın. Günlük makyajımda bitiririm. Bu ürünü beğenmediğim ürünler serisinin devamı gelebilirse orada ve bitenlerde görebilirsiniz.

Gosh hayvanlar üzerinde deney yapmayan listelerde olan bir marka. Ülkemize bu yıl içinde geldi. Fiyatları The Balm'la yarışır durumda. Bu şekilde gramaj hileleri varsa çok daha pahalı demektir. Markaya ve bu seriye ait elimde bir de pudrası var bakalım o nasıl çıkacak.

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. 

Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz.

Snapchat/Twitter/İnstagram: bakimgunlugu

Sevgiler.


4 yorum:

  1. pudrayı tavsiye ederim ben çok sevmiştim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pudrayı da aynı indirimden aldım henüz kapalı duruyor. Açmadım henüz ama hakkında iyi şeyler duydum her an açabilirim:)

      Sil
  2. Merakla okudum ve almamaya karar verdim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru bir karar vermişsin :)) Ben ettim siz etmeyin diye yazdım :/

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...