24 Kas 2015

Cilt Bakım #13 | Himalaya Göz Altı Kremi

Herkese yeniden merhaba;

Öncelikle biraz Himalaya markasından bahsetmek istiyorum. Marka ülkemize yeni geldi sayılır. Çok uygun fiyatlı ve hayvanlar üzerinde deney yapmıyor oluşuyla dikkamiti çekmişti. Ürün skalları da tam benlik. Cilt bakım ürünleri yüz temizleme jeli ve köpüğü, toniği, kremleri, maskeleri ve diş macunları mevcut. Atladığım ürünleri olabilir. Şimdiye kadar diş macununu kullandım. Cilt bakım serisinden elimde göz kremi ve henüz denemediğim yüz temizleme köpüğü mevcut. Yüz temizleme jelinin seyahat boyundan 4-5 tane kullanıp bitirdim. Oldukça memnun kaldım. Kısa bir girişten sonra konumuza dönelim. 



Cilt bakım rutinime en son eklenen ürünlerden biri de göz kremi. Sanırım hala yaşımın farkında değilim ve göz kremi kullanmak için daha erken olduğunu düşünüyordum. Siz siz olun benim gibi yapmayın şu an bu yazıyı okuyor ve  yaş ve üzeriyseniz hala bir göz kremi almadıysanız, kendinize bir iyilik yapın ve göz altı kremi kullanın. 20'li yaşların başındakilere tavsiyem Dirty Works'un göz kremidir. Detaylı yazısı burada



Pure Beauty jel göz kremini genellikle sabah ve bu yazının konusu olan Himalaya göz kremini cildimi günün izlerinden arındırdıktan sonra sabaha kadar yoğunlukla beslenebilmesi için akşam kullanıyorum. Bu şekilde daha kullanışlı oldular. İlk defa nemlendirici krem gibi sabah akşam ayırdım ancak genellikle sabah ve akşam aynı göz kremini kullanıyordum.



Şimdiye kadar yalnızca 3 farklı göz kremi kullandığım için kullanıklarım içinde en yoğun yapısı olan Himalaya. Yapısı kile benziyor resmen. Yoğun olmasına rağmen emilimi ve verdiği nemli his çok çok başarılı. Son Gratis indirim çıkartmamda boşuna yenilemedim. Yazımda da detaylı yazısı gelecek demiştim.

Ürünün vaadlerinden biri de göz altı morluklarını %90'a kadar azaltması. Bence çok iddaalı bir vaad. Pekte gerçekleştirdiği söylenemez. 

Benim gibi göz altı morluklarınız varsa, aslında en güzel yöntemlerden biri concealer'ı azaltmakmış. Cildinde en çok göz altlarından memnun olmayan bir insan olarak sabah rutinimde göz altı kremi üzerine corrector üzerine concealer üzerine pudra uyguladığım için morluklarım daha da bir arttı gibi geliyor. Hafta içleri bu rutinin dozunu azaltmaya haftasonları ürün kullanmamaya başladım şimdilik fena gitmiyorum. Düzenli uyumama ve aşırı bol su içmeme rağmen göz altlarım bir dönem çok yoğun çalışmaktan kalma hala çökük hala torbalarım var ve hala rengi koyu. Benim gibi bu dertten muzdarip olanlar beni çok iyi anladılar. Hal böyle olunca göz kremi kullanmamak benim için imkansız bu kadar sorunlu bir bölgeyi bir de nemsiz bırakmayı düşünemiyorum bile.

Yoğun yapılı güzel nemlendiren bir göz kremi istiyorsanız bu göz kremine mutlaka şans verin derim.

Üzerinde özellikle göz altı kremi yazılmış ancak ben her göz kremi konusu açıldığında hep aynı noktaya değinirim. Göz kremi üzerinde belirtilmediği sürece göz kapağına uygulanmamalıdır. Sadece yüzük parmaklarınızla ısıttığınız kremi göz altlarınıza baskı uygulamadan ya da çekiştirirek sürmeden uygulamak. Parmaklarınızda kalanı kaş altınıza da uygulayabilirsiniz.

İçeriğe dikkat edenler için;


Normal fiyatı 20-21 civarındaydı. Sık sık indirime giren bir marka. İndirimde buldukça yedekleyeceğim.

Diğer cilt bakım yazılarım için;



Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma abone olmayı unutmayın lütfen

Beni; Snapchat/Instagram/Twitter 'da bakimgunlugu adıyla bulabilirsiniz.

Sevgiler.

15 yorum:

  1. bu ürüne bi bakayım,teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakın mutlaka ☺ umarım siz de benim kadar memnun kalırsınız :)

      Sil
  2. Keşke indirimde bakıp alsaymışım. Body Shop ın göz kremini kullanıyorum ama bitmek üzere. O biraz pahalı geliyor bugünlerde. Buna şans verebilirim. İndirimsiz fiyatı da fena değilmiş. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi 😌 benim çok fazla kullandığım ürün var belirli ürünler dışında çok para vermek istemiyorum, %50 indirime çok giriyor kesinlikle indirimde edin bi tane 😘😚

      Sil
  3. nemlendirmesi güzelse kupkuru gözaltlarım sever belki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence sever 👌 benim kullandığım en yoğun krem ✌

      Sil
  4. 20yaş için dirty works mü bunu mu önerirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dirty works tam krem, himalaya biraz daha yoğun 20 yaş için dirty works'ü öneririm ✌

      Sil
  5. Bu hiç dikkatimi çekmemişti markayı da daha hiç denemedim bakayım bir nasılmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markanın çokça ürününü kullanıyorum fiyatlarına göre oldukça başarılılar :)

      Sil
  6. Pure Beauty crueltyfree mi??

    YanıtlaSil
  7. Sodium laureth sulfate(SLS) veya sodium lauryl ether sulfate (SLES): Sampuanlar, sıvı sabunlar, diş macunları ve bir çok temizlik ürününde kullanılmaktadır.Bu kimyasal deriden çok hızlı emilebilmektedir. Alerjik reaaksiyonlara sebep olabilmektedir.Diğer bir araştırmada ise göz dokusuna zarar verip görme problemlerine neden olduğu görülmüştür.

    Diethanolamin (DEA): Bazı kimyasallarla birleşince kanserojen etki gösterebilmektedir. Laboratuvar hayvanlarında yapılan incelemelerde beyin hasarına neden olduğu tespit edilmiş. Hamile hayvanların yavrularında da hasara neden olduğu görülmüştür.

    Triethanolamin(TEA): Deriden emilmekte ve bazı kimyasallarla birleşince kanserojen etki göstermektedir.

    Propylene Glycol: Petrolden elde edilmiş bir maddedir.Sinir sitemine ve bazı hassas organlara zarar verebilmektedir.

    Formaldehit: Deriden emiliyor ve kanserojen etki göstermektedir.Japonya ve İsviçre’de kozmetik amaçlı kullanımı yasaklanmıştır.

    Paraben : Bazı göğüs tümörü incelemelerinde paraben bulunmuş ve bazı Avrupa ülkeleri tarafından kullanımı yasaklanmıştır.

    YanıtlaSil
  8. merhaba :) bugün göz kremi keşfine çıktım nerdeyse hepsine baktım bu kremi ilk kez gördüm ve dikkatimi çekti. ama ilk kez duyduğum için almaya çekindim açıkçası. şu anda gratiste 25 lira. yazınız benim için çok faydalı oldu teşekkür ederim :). yarın hemen gidip alıcam. :) :)bu arada 89luyum kremde belli bir yaş belirtilmemiş bi sorun çıkarmaz değil mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba 🙋 ben de 89luyum ama.25 lira verme bence bu kreme çünkü ben hep indirimli aldım en az %40 en fazla %50 indirim sürekli oluyor, aceleniz yoksa bekleyin derim ;)

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...