29 Eki 2015

Yeniler #17 | Gratis, Watsons, Rossmann, Flormar, Mudo

Herkese yeniden merhaba;

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Bu şanlı bayram vesilesiyle kozmetik mağazaları güzel indirimler yaptılar.

Bizde sizinde instagramdan Cingifilli, Makyajatolyem, Cakeup01 ve Aslicotala olarak takip ettiğiniz Adana'nın en eğlenceli blogger grubuyla tüm günü sohbet muhabbet, alışveriş, yemek ve kahveyle doldurduk, Avm'yi kapatana kadar gezdik. Çok güzel bir gündü!

Aslında alışveriş aklımda yoktu şimdi bakınca da çok bir şey almadığımı farkettim. Hep birlikte alışveriş yapıp tek sepet kullanınca baya doyurucu olmuş ama eve geldiğimde ya ben bu kadar mı aldım dedim. 

Aldıklarıma hemen geçelim;


En kalabalık fotoğraf Rossmann'a ait. 

Saç toniği uzun zamandır kullanıyorum. Bu sefer bitmeden detaylı yazısını da yazacağım. Benimki yağlı saçlar için olanı. Fiyatı:7.99 lira.

Doğadan'ın demleme soğuk çaylarına bayılıyorum resmen. İndirim alışverişi yaparken mağazada içmeye bayılıyorum. Tadları harika. Alışveriş süresince içip ödemesini yapıp atıyorum genelde, kasada 2.si %50 indirimli denilince bir tane daha aldım attım çantaya. Bu yazıyı yazarken kendisi bana eşlik ediyor. Kozmetikle bütünleştirdim resmen bu çayı. Sadece keyif aldığım zamanlar içiyorum sanırım. Eğer bu çayı içiyorsam daha çok keyif alıyorum sanki. Tanesi:2,5 lira; 2.si 1.25 lira.

İsana aloe veralı el kremini denemek istedim. Hem boyu ideal geldi hem de kokusu çok hoşuma gitti. Fiyatı:3,99

Essence Maskara bazını herkes çok övüyordu. Denk gelince almak istedim. Benim kirpiklerim çok düz ve aşağı bakıyor. Kıvırmadan rimel kullanmam imkansız. Bu ürünle kirpikleri kıvırmaya gerek kalmıyormuş umudum büyük. 
Fiyatı: 9.49 lira.

Rival De Loop Young likit kapatıcı Annem'e :) Fiyatı:4,99 lira.

Essence long lasting siyah göz kalemi, uygun fiyatlı simsiyah akmayan göz kalemi diye çok anlattılar meraktan alındı. Fiyatı:5.99 lira.


Gratis ve Flormardan aldıklarıma gelelim.

Benri peeling etkili pamuk indirimdeydi. 2-3 güne bir tonik uygulamada kullanmak istiyorum. Peeling alışkanlığı cilt bakım rutinime yerleştiremedim.
Fİyatı:2,5 lira.

Öyle çok ihtiyacım yok ama daha beyaz tırnakları kim istemez diyerek aldım. Fiyatı:6.5 lira.

Ben bu renge Rakı pembesi diyorum. Rakı beyazının pembe versiyonu çünkü. En çok kullandığım renklerden biri. Fiyatı:2.5 lira.

Son olarak Flormar Bohemien koleksiyonundan son parça artık daha fazla almıcam. Renkli linerlardan bana uygun 2 rengin 2sini de aldım. Bu da koyu kahve olanı;


Açık renk kadar kolay süremeyecağım için altına ince bir hat kahverengi kalem geçip üzerinden bu linerla geçeceğim. Fiyatı:5 lira.



Bu hafta yazısını yazdığım Pure Beauty Güneş kremini anneme de anlatınca o da beğendi. Ona da bir tane aldım. %30 indirimliydi. Fiyatı:20.93 lira.

Asetonum bitmek üzereydi. Asetonsuz oje çıkarıcıyı denemek istedim. Fiyatı:1.99 lira.

Burt's Bees ne zamandır aklımdaydı ama indirime girmiyordu. İndirimli bulmuşken kaptım hemen. Fiyatı:15 liradan 9 liraya indi.

Watsons kartınız olmazsa indirimler düşmüyor, bilginiz olsun.



İşe yeni başladım ve gömlek giymek inanılmaz rahat oluyor. 20 gömleğim varsa 15 i erkek gömleği olduğu için tercihim her zaman erkek reyonundan oluyor. 

Bu gömleği de Mudo'da gördüm. Ham keten olması ve açık renk oluşuna bayıldım. Fiyatı:39,99 lira.

Benim alışverişim bu şekildeydi.

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim!

Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz.

Snapchat/İnstagram/Twitter: bakimgunlugu

Sevgiler.



2 yorum:

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...