18 Eki 2015

Yeniler #16 | Mini Alışveriş || Flormar, Rossmann, Migros

Herkese yeniden merhaba;

Uzun zamandır haftada bir ya da iki yazı yazabiliyorum bloga, o kadar yoğun bir dönemden geçiyorum ki böyle diyenleri kınardım resmen başıma geldi. Vakit ayıramamak çok kötüymüş. İnsanın hobisine zaman ayıramaması kadar kötü bi şey yokmuş meğer. Çünkü kafanı boşalttığım birkaç yerden bi tanesi de burası ve en sevdiğim işi haftada bir yapabiliyor olmak resme üzüyor beni. İş temposuna ayak uydurabildiğimde akşamları da yazı yazabileceğimi düşünüyorum, bakalım.

Ne zaman bir başlık atıp yazının başına otursam bambaşka yerlerden girip konuyu bie şekilde bağlamaya çalışır oldum. Benim de kötü huyum bu sanırım. 

Hadi başlayalım;


Boyama kitaplarına bayılanlar beni çok iyi anlayacaklardır. Boya ve boyama kitabı alışverişi en az kozmetik alışverişi kadar mutlu ediyor. 

Bic kalemlerin methini çok duymuştum, niyeyse bir türlü alamadım. Ya buldum almadım ya da almaya niyetlendim bulamadım, demek ki %50 indirimi bekliyormuşum. 24'lü boya kalemini Migrostan sadece 8 liraya aldım!! 12'lisi de 5 liraydı. ihtiyacınız varsa(!) mutlaka alın derim:)


Rossmann'a bu kalemleri alma niyetiyle girmiştim zaten baya bakındım ama alacak bir şey bulamadım. Bu kalemleri alıp çıktım. Çift uçlu 10'lu keçeli kalem seti 4,99 lira.


Flormar Bohemian serisinde %70 indirim yapınca herkes renk renk her üründen aldı da aldı. Ben gittiğimde istediğim 2 ürünü de bulamadım. Tam şansıma küsmüşken Optimum'daki Flormar'dan istediklerimi kapıp çıktım. Uzun zamandır böyle karlı bir alışveriş yapmamıştım. 


Şeftali tonunda allığımın olmadığına inanabiliyor musunuz?? Yani bu ton yoktu. 5 liraydı bi de. Yapısı nasıl güzel dokundunuz mu hiç? Yani özetle bu önümüzdeki 5 yılın son allık alışverişiydi. Detaylı yazısını yazacağım.


Renkli liner sevmem ama birazdan rengini göreceksiniz, Açık kahve, ela ya da yeşil gözlüyseniz; Sizde de efsane duracaktır.


En istediğim renkli eyelineri bulunca havada kaptım desem yeridir. Ben hayatımda ilk kez eyeliner alıyor ve kullanıyorum!! Pazar günü makyajımda kullandım, o kadar güzel oldu ki anlatamam. Detaylıca yazacağım.


Kaş kalemi almak istiyordum ne zamandır. Yine dünkü makyajımda kullandım ama pek memnun kalmadım, bende kızılımsı durdu biraz, ama göz kalemi olarak çok güzel duracağını düşünüyorum, her türlü değerlendirmenin bir yolunu bulurum.


Bu kaş kalemlerinin fırçaları neden bu kadar dandik??

Benim mini haftasonu alışverişim bu şekildeydi. İstediklerimi çok uygun fiyata almanın huzuruyla haftaya başlıyorum.

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Bloguma ABONE olup yazılarımdan haberdar olabilirsiniz.

Snapchat/Twitter/İnstagram: bakimgunlugu

Sevgiler.


2 yorum:

  1. renkli kırtasiye ürünlerime bayılıyorum ben de haftasonu bir sürü kalem aldım yine :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh bu biz!! nelerle ne kadar da mutlu olabiliyoruz:) doya doyA oynayacak vakitte olsa keşke :(

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...