5 Eki 2015

Yeniler #14 | Mini Aliexpress Alisverisi


Herkese yeniden merhaba,

Geçtiğimiz hafta yeni bir aliexpress alışverişi yayınlamıştım ki hemen bi hafta gelenler oldu. Onları hemen sizle paylaşmaktan ve kullanmaya başlamak istiyorum. Her zamanki gibi isme tıkladığınızda direk sayfaya yönlendiriliceksiniz:)



Akrilik düzenleyicilere bayilan biri olarak bunu tabiki de kaçıramazdım. Hiç bir yerde buna benzer bir ürün görmediğim için normal bir fiyata mı aldım, ucuz mu pahalı mı bilemiyorum. Ama çok sevdim, inanılmaz şık duruyor.



Aslında niyetim; Taşınabilir sarj aletime kılıf almaktı. Bulduktan sonra satıcının mağazasına gittim, böyle bir kolye ne zamandır arıyordum ama istediğim kadar sade ve uygun fiyatlı bulamıyordum. Genellikle aksesuar kullanmayı unuttuğum için, bu tarz ürünlere bana göre çok para vermek hiç içimden gelmiyordu. Neyi ararsam bulduğum canım aliexpressimde bu kolyeyi bulunca kaçırmadım. En uzun kısmını çıkardım daha da sade oldu ve dün akşam taktım, herhangi bir kaşıntı da yapmadı. Kısacası çok sevdim.



Kolyeyi sepete attığımda bu tokaları da hemen sepete attım çünkü ucuzdan daha ucuzdu. Saçlarını her fırsatta ören biri için ideal tokalar bunlar.



Setting brush almak ne zamandır aklımdaydı ama küçücük bir fırçaya indirimli 20 lira vermek hiç içimden gelmiyordu doğrusu. Setting brush yazınca sadece 2 seçenek çıktı en uygun fiyatlısını sipariş ettim. Dün yıkadım, herhangi bir dökülme de yapmadı.

Bu fırçadan instagramda @pinkiesoftheday_ olarak tanıdığınız Özge'me ve @birtutamben olarak tanıdığınız kardeşime de aldım. Umarım onlar da severler.



Setting brush'ı aldığım satıcının mağazasından base shadow brush'ı da görünce sepete ekledim. Aynı şekilde dün yıkadım herhangi bir dökülme yapmadılar.


Bu hafta gelen siparişlerim bu şekildeydi. Artık çok fazla biriktirmeden kısa kısa hemen yazıp sizle paylaşmak istiyorum. 

Okuduğunuz için teşekkür ederim!

Snapchat/Instagram/Twitter: bakimgunlugu

Sevgiler.

2 yorum:

  1. pamuklu çubuk koyduğun kabı ben de uzun zamandır almak istiyorum ama ben masamın üzerinde bir şeyler görmek istemiyorum o yüzden hep erteledim çünkü alırsam da çekmece de duracak :( karar veremedim bir türlü. güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Masada durmayacaksa hiç almayın derim :/ ben çok memnunum, ama masa üzerinde durunca güzel :))))

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...