28 Eki 2015

Cilt bakımı #12 | Cyrene Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu

Herkese yeniden merhaba,

Cilt bakım serimin değişen 3 ürününü anlattığım 3. günümdeyiz.

Bildiğiniz gibi makyajımı temizlemek için kullandığım misel solüsyon Bioderma'ydı. Marka hayvanlar üzerinde deney yapmadığını açıklamıştı ancak Çin'de satılması nedeniyle markadan uzaklaştığımı söyleyebilirim. Yerine bir muadil ararken burada yaptığım alışverişimde bloglarda çok olumlu yazılarını okumuş ve almayı düşündüğüm bir ürünün hediye gelmesine çok mutlu olmuştum.


Elimde hala bioderma var ama artık göz makyajımı sadece Cyrene misel suyla temizliyorum. Cilt makyajım için Bioderma kullanıyorum. 

Cyrene Bioderma'dan çok çok çok daha başarılı neden mi???

Bioderma pamuğu ıslatamıyormuş meğer Cyrene'le tanışınca farkettim. Cyrene'den az bir miktar almak bile pamuğu öyle güzel ıslatıyor ve gözü öyle güzel temizliyor ki insan daha iyisini bulmadığı sürece elindekini en iyi sanıyor. Bioderma kullandığımda pamuk daha kuru olduğu için kirpiklerimi silmekte çok zorlandığımı Cyrene'in ıslak pamuğuyla kirpiklerimden kayan pamuğu görünce anladım.

Şu sıralar suya dayanıklı maskara kullandığım için çıkarması çok zor ve herhangi bir temizleyici tek başına çıkaramıyor ancak dalinle iyice yıkadıktan sonra üzerinden misel suyla geçtiğimde biodermanın kalıntı bıraktığını -ertesi gün göz altlarımda siyahlık bıraktığını- kirpiklerimi döktüğünü, Cyrene'nin ise kirpiklerimi çok çok daha az döktüğünü -Bioderma tek pamukta  dökeren, Cyrene  güne  tek kirpik - ve kalıntı bırakmadığını farkettim.


Cyrene ürünlerini yalnızca online olarak www.cyrene.com.tr adresinden alabilirsiniz. Yazımda anlattığım temizleyicinin küçük boyu 200 ml 100 kullanım; 19 lira, 500 ml'lik fiyatı 48 lira. Zaten Bioderma kullanıyorsanız fiyatı size normal gelecektir. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Misel solüsyonun 2 çeşidi var. Pembe her zamanki gibi hassas ve kuru ciltler için ben sadece göz makyajımı temizlediğim için rahatlıkla kullandım. Yeşil etiketli yağlı ciltler için olan bir çeşidi daha var. Cildiniz karma/yağlıysa daha çok cilt makyajınız için tercih edebileceğiniz bir ürün ona da buradan bakabilirsiniz. Fiyatları aynı.


Cyrene markasını ne kadar çok sevdiğimi artık biliyorsunuz. Cilt bakımında parasını en çok hakeden, hayvanlar üzerinde deney yapmadığı gibi Vegan ve içeriğine çok güvendiğim tertemiz bir Türk markası.

Üzerindeki vaadlerin hepsini gerçekleştiren ürünler;

Makyajı temizliyor,

Durulama gerektirmiyor,

Hassas Ciltlere zarar vermiyor,

pH 5.5 

İçeriğinde yağ, etil alkol, esans, renklendirici ve paraben içermiyor.

Yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Yazılarımdan haberdar olmak için ABONE olabilirsiniz.

Snapchat/Twitter/İnstagram: bakimgunlugu

Sevgiler.







3 yorum:

  1. güzel bir ürün, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. kullandığım en iyi makyaj temizleme sularından biri :-))

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...