3 Haz 2015

Vücut Spreyleri #2 | Madame Coco Vanille de Madagascar

Herkese yeniden merhaba;

Yaz mevsiminin gelmesiyle hepimiz fondotenleri bırakıp bb, cc kremlere; parfümleri bırakıp daha hafif yapılı vücut spreylerine yöneldik.

Parfüm kullanmak yaz aylarında bana çok ağır geliyor. Sadece serin yaz akşamları.

Bende vücut spreyi arayışında olanlar için elimdeki vücut spreylerini anlatmaya çalışacağım. Geçen yıldan kalma bence çok fazla vücut spreyim var. Son kullanma tarihleri geçmeden alış sırasına göre sadece bir ürün kullanıp bitirip yenilerini alma planım var. Hatta alınacak 2 vücut spreyi de belli. Yine Madame Coco'dan Eternité ve Muse du Cachemire en son bu iki kokuyu kokladım ve çok çok sevdim. Elimdeki en az 2 sprey bitince yaz kış kullanabileceğim bu iki kokuyu alacağım. Madame Coco Adanalılar için büyük şans bence, hem sık sık çok büyük indirimlere giriyorlar, hem de deney yapmayan üzerinde tavşan ikonu olan duyarlı bir marka. Kozmetik ürünlerini severek kullanıyorum.


Vanilya aromasını çok sevmeme rağmen şu aralar bu vücut spreyini kullanmakta zorlanıyorum. Bu fotoğrafı çektiğim günden beri düzenli ve bitsin diye bol bol kullanıyorum. Bol kullanmamdan kaynaklı olabilir bu sprey beni tam anlamıyla kısa bir süreliğine de olsa tıkıyor. Nefesimi tutup kullanıyorum ve kullandığım alandan uzaklaşıyorum. Geçtiğimiz yıl yani ilk aldığım dönemlerde kokusu bu kadar ağır değildi diye hatırlıyorum. Sarımsı, turuncumsu renkte vücut ürünler, zaman içerisinde ağırlaşıyorlar. Bu tarz ürünleri aldığımız gibi tüketmek sene bekletmemek lazım.

Bu koku dümdüz bir vanilya değil. Ağırlıklı olarak şekerli kokan bir vanilya ve kapağını ilk açtığınızdakiyle ağırlaştığında aldığınız koku ciddi anlamda farklılaşıyor.


Madame Coco spreylerini, duş jellerini, el kremlerini koku olarak çok seviyorum. Elimde duş jellerinin takımı olan vucüt losyonları da var ancak onlara daha sıra gelmedi. Elimdeki 1 litrelik devasa vücut losyonu bitince onlara geçeceğim. Umarım bir sonraki bitenlerde yerini alacak.

Kokuları çok anlatabilen biri değilim ama vanilya seviyorsanız, bu kokuyu seversiniz. Sadece ürünleri tam verimle kullanabileceğiniz zaman açın ve bekletmemeye çalışın. Sonra benim gibi bitirmek adına resmen tıkana tıkana ürün kullanırsınız.

Diğer vücut spreyi deneyimim;

Vücut Spreyleri #1 | Watsons I Love Serisi


Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz. 

Aynı zamanda İnstagramdayım ve Twitterdayım.

Sevgiler. 

4 yorum:

  1. Fiyat olarak da uygun. Seviyorum ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. %50 +%50 indirimleri çok uygun oluyor 😊 tüm ürünlerimi o zaman alıyorum:)

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...