7 Kas 2017

Bitenler #36 | Ekim

Herkese yeniden merhaba,

Ekim ayı tam bir arınma ayıydı evim için, bu durumdan sorumlu kişi Maria Kondo:) güzel enerjilerle daha rahat hissediyorum kendimi ama tam istediğim mertebeye gelebilmiş değilim en azından %80 başarılı olduğumu düşünüyorum, bu konu hakkında en çok beni anlatan cümlelerin altını çizdim ve aslında ne kadarda benden bir kitap olduğunu kendime de not düşmek için mutlaka birkaç yazı paylaşıyor olacağım. 

Ayın bitenler konusunda da yerini alanlar oldu, bitmeden daha yeni ama kullanmadığım 2 yıl sonra burda çöpe gidenler arasında olacağı muhtemel ürünlerimi de dostlarıma verdim, işte o zaman bir rahatlama oldu, 

Bakalım bu ay neler bitti neler çöpe gitti;


Her zamanki gibi cilt bakımıyla başlıyorum; 

Acnecinamide peeling detaylı yazım burada   

Cyrene sıkılaştırıcı yüz toniği 2.alışımdı, ilkini çok severek kullandım ancak 2. sini bir köşede unutunca dolayısıyla formu bozuldu, tamamen benim hatam ve piyasadaki birçok tonikten daha etkili ve pahalıydı, yazık oldu. 

Cyrene cilt onarıcı yüz bakım kremi; cildi onarma etkisini bilemeyeceğim ama kolay emilen hafif yapılı bir üründü, kış gelmişken bitmesi güzel oldu. 

Watsonslarda satılan pure beauty markasının pink serisi, insanlar neden bayıldı asla anlamadım, ben hiç sevemedim. Seride hiç bir ürün bitemedi çok zorladım ama kalabalıktan başka bir şey değil. 

Ve geldiler gönlümün efendisi makyaj temizleme suyuma. Hayıkırıyorum dağlara taşlara lütfen formülü değişmesin fiyatı birden 40₺ olmasın diye, piyasadaki en uygun fiyatlı en başarılı ürün. Alın aldırın, indirimlerde stoklayın. #bakimgunluguoneriyor 


Perfect purity gratislerde satılan çok uygun fiyatlı bir marka, bu şampuanı da fırçalarımı yıkarken bitirdim, bazen de yüz temizleme için banyoda kullandım. 

Kosili Belgraddan marketten aldığım bir bebek şampuanı, amacı yine banyoda yüzümü yıkamak, severek kullandım. 

Balea markasının köpük duş jeli; köpük gikri çok güzel ama ben pratik bulmadım. 3 farklı koku almıştım, birini arkadaşıma hediye etmiştim ki kızı el koymuş, elimdeki de ona gidiyor, herkes mutlu :) 

Urban Care çay ağacı özlü arındırıcı şampuan; detaylı yazım burada.

Creightons kabarmayı önleyici şampuan, indirimde olduğu için almıştım, saçlarımda kabarma problemi pek olmadığı için yorum yapamıyorum ama güzel bir şampuandı. İndirim olursa tekrar alırım.


Madame coco amber isimli vücut spreyi seveni de var sevmeyeni de ben seven taraftayım, resmen ev kokumdu, tekrar alabilirim. 

Yves Rocher hindistan cevizli vücut spreyi; İstanbula ilk geldiğim haftalarda aldığım için ben de hep özel olacak, hep aynı his. Birkaç yıl sonra bir daha alacağım mesela, şimdi the body shop'un hindistan cevizlisini kullanıyorum. 

İnecto hindistan cevizli en kremi; kolay emiliyor, misler gibi kokuyor, markayı da bu seriyi de çok seviyorum.


Agiss çok uygun fiyatlı ve başarılı bir aseton tekrar tercih ederim,

*Himalaya neem ve nar özlü organik diş macunu; tadı bir tuhaftı ama sonradan alıştım. Tekrar alabilirim.

Perlodent hassas dişler için diş fırçası kılların sıklığı ve yumuşaklığı çok iyiydi. Tekrar alınır.


Domol markası Vegan dolayısıyla hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka, Rossmann'larda bulabilirsiniz. Islak mendil gibi genel temizlik mendilleri kurtarıcı. Elmalı ve limonlusu car. Elmalı bitti, limonlu kullanıyorum, elmalıdan bir daha aldım. Elmalı daha tatlı kokuyor bence,

Diğer ikisi sıradan ıslak mendil, benim daimi favorim her zaman dalindir ki dün aldım, makyaj masamda yerini aldı bile,


Maria Kondo'dan 2yıldır kullanılmayı bekleyen tüm testerlar ve otellerden aşırdığım ürünler de nasibini aldı. Her zaman gittiğim yerlerde bunlardan oluypr, olmazsada o çantayı açıp bunları bulmak aklıma bile gelmiyordu, attım ferahladım. Belki de çoktan bozuldular,


Genel olarak makyaj koleksiyonumda nasibini aldı, bunlar çöpe gidenler bir de verdiklerim var onları muthemelen görmeyeceksiniz, 

Pastel oje ve flormar topcoat ı bitirdim. 
Far taşlaştı, kirpik kıvırıcı ilk makyaj malzemem olabilir, yenisini aldım. 
She markasının ojesi kullanmadığım bir ton durmasının mantığı yoktu. 

Küçük fırçalar sadece kalabalıktı ruju parmaklarımla uygulayıp fırçaları unutuyorsam durmasının anlamı yoktu. 

Flormar allık yeterince kullanmıştım neyseki krem ürünler çabuk bozuluyorlar,bu kadar dayanması bile mucizeydi. 

Burts beet bendeki naneliydi, pek sevemedim. Bence ürünleri çok abartılan markalardan biri. 

Golden rose silikon primer, güzel bir üründü ancak bozuldu ve cildimde ağırlık yapmaya yer yer sivilce yapmaya başladığı için atmak durumunda kaldım. 

Wet n wild balm stainlerden doğal bir ton, çok rahatsız bir üründü. Kullanmadığım için artık vedalaştık. 

Essence french fırçası çok kullandım neyseki artık french yapmıyorum, fırçası da hafiften bozulmuştu zaten,

Benim hafifleme seanslarım sonucu vedalaştıklarım ve bitirdiklerim bu şekildeydi, sizin bu ürünler arasından kullandıklarınız var mı?

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. 


Anlarımı paylaştığım; Snapchat | Twitter | Facebook | Instagram hesaplarında beni 'bakimgunlugu' adıyla bulabilirsiniz,


Sevgiler,

Tuğçe


2 yorum:

  1. Pink serisinin toniği ilgimi çekmişti ama iyi değil diyorsan pas geçeceğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence çok gereksiz bir ürün, devamlı seri mi yaptılar koleksiyon ürünü gibi sanmıştım

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...