4 Oca 2017

#Kizkizaadana Etkinliği

Herkese yeniden merhaba,

2017'nin gelmesiyle herkes gibi ben de kendime bazı hedefler koydum, bunlardan biri de bloga ağırlık vermek. Çünkü farkettim ki günün stresiyle ya da yorgunluğuyla zihnimi boşaltabilmek ve yazmak bana çok iyi geliyor. Bir diğer blogla ilgili hedefim ise ürünler hakkında notlar alma. Bu sayede eksik bilgi olmadan aktaracağım. Bu fikir beni oldukça heyecanlandırıyor. 

Yoğun geçen günlerimin ardından oldukça fazla zamandır beklettiğim 18.12.2016 tarihinde katıldığım #kizkizaadana etkinliğinin hediyelerinden bahsetmek istiyorum. Ürünlerin yazıları teker teker gelecek ancak daha çok az bir kısmını deneyimleme fırsatım oldu, neredeyse hepsi benim için yeni ürünler bu çok daha mutlu bir haber.

Etkinlik mekanına gelir gelmez beni karşılayan manzaram:)





Gelelim hediyelerime;


Banyo ürünlerim oldukça fazla, hepsini tek kareye sığdırmakta zorlandım, Hediyeleri için @bioblas_turkiye , @restorex_turkiye , @revigen , @farmasiiletisim @ukipcosmetic  @herbitalurunleri 'ne çok teşekkürler. 


Beni en çok mutlu eden kısım kuşkusuz cilt bakımı :)
Fotografta görülen; @splat_turkiye , @acnecinamide , @moshosgarden , @mediwelltr , @lrturkiye , @selinkolonya, @atelierrebul  @minicco_ markalarına çok teşekkürler!


@gulsahkozmetik , @belizkozmetik , @cyreneskincare en merak ettiklerim oldular. 




Gıda grubu iştah açıyordu :)



Bu kısımlar en çok annemin işine yaradı! :)



Türk malı olan @highgenic marka temsilcisi de ürünlerini anlatmak üzere yanımızdaydı, en çok övdükleri ürün kuşkusuz silikonlu yüzey temizleyicisi, annemin görüşlerine göre 3 gün önce temizlik yapılmış hala toz yok! :) sanırım bizde en çok silikonlu yüzey temizleyicisini sevdik, Adanalılar için Dörtler market ve Groseri marketle anlaştıklarını etkinlikte duyurdular:)


Etkinlikte de kahvemi içtim @lalorraineturkiye donutlarından hüplettim :) Migroslarda taze taze bulabilirsiniz annemin favori donutları :))

Etkinlikten eve döndüğüm ürünlerimi fotografladıktan sonra yedek çekmeceme yerleştirdim, 2017 blog hedeflerimden biri olan defterime etkinlikten bana kalan ihtiyaçlarıma ve meraklarıma göre #simdiacilacakurunler listesini yazmaya başladım bile, 

Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim!

Beni; Snapchat | Instagram | Twitter hesaplarında 'bakimgunlugu' adıyla bulabilirsiniz.

Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma Abone olmayı unutmayın, 

Sevgiler. 


2 yorum:

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...