9 Şub 2014

Etkinlik #1 | #obsesifimsiadanabulusmasi

 Selamlar! Bugün o kadar özel bir gün oldu ki sizlerle hemen paylaşmasam uyuyamazdım:) Başlıktan da anlaşılacağı gibi bugün mükemmel bir buluşma gerçekleşti. Ne kadar eğlendiğimizi, zamanın nasıl su gibi akıp geçtiğini anlatamam. Bu işlere kalkıştığımdan beri hayalini kurduğum etkinlik bu günden daha güzel olamazdı :) 

İnstagramdan obsesifimsi diye tanıdığınız Seçil'in düzenlediği bu etkinlik yalnızca bir buluşmayla kalmadı, hepimizin kendini özel hissettiği hediyelerle dolu bir etkinliğe dönüştü, kendisine çok teşekkür ettik bugün ama bir kere de burdan edelimm :) Daha nicelerini düzenlemesi ve sürekli buluşmamız dileğiyle:)  



O an dayanamadım, hemen sıralayıp fotograf çekip sizlerle paylaşmak istedim. Heyecandan Cyrene'in gönderdiği hediyeyi eklememişim ama eve gelip ayrıntılı hepsine tek tek bakıp fotografını çektim onu da hemen aşağılara yükleyeceğim:)


Gelelim bugüne; Ben Adana'mda bu kadar emek harcayıp, bloguna düzenli  yazılar yazan, herkese yardımcı olmaya çalışan ve en önemlisi bu kadar samimi insanların varlığından habersizdim.. Bugünün bize kattıklarından en önemlisi yeni başlayan dostluklarımız:) Hayata aynı bakan, amaçları bir insanların bir araya gelmesi kadar güzel bi şey yok! Zaman orda bize kısıtlı olmasaydı, biz sabaha kadar konuşurduk kimsenin de yook diyeceğini sanmam:) 




Bugünün özeti! Fotograf çekilmelere doyamadık :) instagram hesaplarını takip etmenizi tavsiye ederim, hepsi hesabını gayet aktif kullanan, bilgili bloggerlar ve instabloggerlar :) Obsesifimsi , Dramakeupqueen, Cingifilli, Bensu_kaya, Kirmizifiyonk, Mervelil vee taze blogger Adayı kutsaclikiz :)
Blog adreslerini profillerinden bulabilirsiniz :))

Etkinliğe başlarken adettendir hediyeleri masaya dizdik, o kadar güzel bir görüntüydü ve o kadar heyecanlıydık ki kimsenin masayı fotograflamak aklına gelmemiş:( Bizlerin yanında olan tüm firmalara çok teşekkür ederiz, bugün onların da desteğiyle daha da bir güzel oldu. Gelelim hediyelere, hepsini denemek kullanmak için sabırsızlanıyorum :))
Özetle;



Hiç bu kadar hediyeyi kendimde bir arada görmemiştim (tabisi doğumgünleri hariç). En güzeli de işlevsel ve günlük kullanıma uygun ürünler gelmesiydi:) 

Apolena  çantaya tek kelime ile bayıldım ve hemen kullanmaya başladım.Son zamanlarda çok ihtiyacım olan bir çantaydı ve bloggerlarda görüp çok özendiğim çoook istediğim bir çantaydı, sonunda bizimde oldu! :)

Cyrene tüm cilt tipleri için temizleme ve tonikleme sonrası kullanılacak, ölü deriyi atmaya yardımcı ve sıkılaştıcı solüsyonu, denemek ve yorumlamak için sabırsızlanıyorum.

İxora'dan Bodrum mandalinası kolonyası denk geldi bana bu kadar taze bir koku koklamadım spreyli seyahat kabına koyup kullanıcam:)

Durance şık bir kesede el kremi, vücut losyonu, serum ve gündüz kremi, pamuk çiçeği parfümü testerı geldi.

Avon  çok şık bir kutuda özenle paketlenmiş 4 ürünle geldi. Sunumlarına, paketin fiyonguna, içindeki pembe kağıda kadar bayıldım :) rujların ve glossların rengi hepimizde farklıydı, 4lü far paleti hepimizinde aynı, jeans isimli paletti. ama çoğumuza uymayacağını düşündüğüm bb kremin medium renk gelmesine üzülmedim değil.

Mumyak dan çok şirin bir kesede hepimize birer tane mum geldi gül kokulu olmayanlardan hemen kaptım bi tane :) hazır mumlara bu kadar meraklıyken gelmesi çok güzel oldu,  arayışta olduğum için deneme fırsatımın olmasına çok sevindim.

Orkide hareketi nden çok iddaalı ve tam benim istediğim bir kırmızı ruj ve saç kremi testerı geldi.

Elimden geldiğince ve heyecanımın elverdiğince bugünü sizlere anlatmak istedim. Bugün Adana'da zoru başardık biz! Abartı gibi gelebilir ancak; burda bu işe ciddi emek verip, mesai harcayan insanlarla sohbet etmek paha biçilemezdi:) Daha nice buluşmalara! 

Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz. 

Aynı zamanda İnstagramdayım

Sevgiler. 

7 yorum:

  1. Gerçekten çok güzel bi gündü.Tüm sponsorlara ve Seçile teşekkürler :) Eline sağlık canım hemn yazmıssın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu olduğum, çok çok eğlendiğim bir gündü:) tekrar tekraaar yapılmalı! o kadar özel hissettim ki hemen yazmalıydım yoksa uyuyamazdım , teşekkür ederimm canım beniim :))

      Sil
    2. çok hoş çıkmışısnız güzel bayanlar:)

      Sil
  2. Ne kadar güzel ve detaylı yazmışsın canım benim :)
    Ben daha fotoğraf çekeceğim :)
    Hepinizi çok sevdim ama sen ilk göz ağrımsın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyyy kuzucuuum sen beğendiysen tamamdır <3 :) ayrıntılı incelemelerde fotograf çekmek istiyorum been toplu fotograflar daha hoşuma gitti :) ben dee bizi çok sevdim amaa sen de benim ilk göz ağrımsın <3 <3 <3 :))))

      Sil
  3. İç geçirerek izldiğim bir etkinlikti. Sizler adına çok mutlu oldum. Organize eden Seçil başta olmak üzere bu güzel etkinliğe bizi de şahit ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Yeni buluşmalarınızı heyecanla bekliyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşaallaaah bir gün hep birlkikte olmamız dileğiyle:)) çok teşekkür ederiiz çok :))

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...