5 Şub 2014

Vücut losyonu #1 | Perfect Purity

Merhabalar! 

Bugün ilk yazımı yazmanın heyecanını yaşıyorum bir kusurum, bir yanlışım olursa şimdiden affola..

Vücut losyonlarına ilgim büyük. Elimden geldiğince kullandığım tüm ürünleri sizlere detaylarıyla anlatmak istiyorum :) Perfect Purity bebek losyonu Gratis mağazalarına özel Amerika'dan ithal bir marka bende aynı serinin ağız çalkama suları da var, denemek için sıralarını bekliyorlar.


Ambalajı ortalama büyüklükte ne çok büyük ne çok küçük. Gramajı çok ilginç 354ml , 12 oz yani tastamam starbucks tall içecek boyutu, o bardağı taşırmadan doldurur, öyle canlanabilir gözünüzde. Kokusu çok hoşuma gitti,  evde sanki bebek varmış gibi kokuyor.. Bana göre huzur veren kokulardan biri :)  içeriğinde rahatsız edici bir içerik göremedim; su, mineral yağ, stearik asit, gliserin ve buna benzer bir içeriği var. Yapısı da sedefli pembe ojeye benziyor benim bayıldığım bir renktir. Gliserinden dolayı yapısı sedefli görünüyor.El kreminde gliserinli denemiştim ancak vücut losyonu olarak dikkat ettiğim ilk ürün.



Bu ürünü geneliyle sevdim bana göre tek problemi benim cildimde çok zor emiliyor. Tabii ki ciltten cilde değişir bu konu ancak ben biraz zorlanıyorum.  Bu nedenle aldığım gibi çok uygun bir fiyata denk gelirse alabileceğim bir ürün. Yılbaşı alışverişinde belirli bir tutarı geçene, yanlış hatırlamıyorsam 1,75 tl gibi bir fiyata almıştım ve yine olsa yine alırım. Fiyat-performans ilişkisine baktığımızda alınası bir ürün. Gratis'e özel bir ürün olduğu için her indirimde en az %40 indirime giriyor.Çok uygun fiyatlı bir ürün olduğu için mutlaka denemenizi tavsiye ederim, dediğim gibi emilme oranı cilt türünden türüne değişiyor.

Elimden geldiğince aklıma gelen her şeyi yazmak istedim. Uzun uzun yazılarla tekrar görüşmek üzere.

Diğer Vücut Losyonu deneyimlerim;

Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz. 

Aynı zamanda İnstagramdayım

Sevgiler. 

4 yorum:

  1. Bursa'da gratis olsaydı denerdik :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bursa'da gratis çok isteniyor bence onlarda bu çağrıya kulak verip en kısa zamanda açacaklar :) şehrine gratis yeni gelmiş sayılır biri olarak seni çok iyi anlıyorum :))

      Sil
  2. Hiç vucüt losyonu beni çekmiyo yaaa neden aceeep :):):):) Eline sağlık kuzumm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende duştan çıkayım kremleneyim öyle seviyorum :) bende şaşırdım ama sanaa neden acaba hiç de öyle durmuyorsun :) teşekkür ederim kuzucuuum <3

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...