6 Oca 2016

Bitenler #14 | Aralık

Herkese yeniden merhaba!

Uzuuun zamandır yazmıyorum gibi geliyor. Hem çok yoğunum hem de hiç bir şey yapmaya isteğim yokmuş gibi hissediyordum ki bugün bir istek geldi, hemen geçtim bilgisayarımın başına.

Bugünün konusu 2015'in son biten ürünleri. Bu fotoğraflar yılbaşından önce çekildi o zamandan bu zamana fotoğraflardaki ürünlerden başka ürünlerde bitti. Bitenler yazılarımı aylık yazmaya başladığımdan beri her ürünü daha verimli kullanıyormuşum gibi hissetmeye başladım.

Her zamanki gibi önce cilt bakım ürünleri;



Apaks disk pamuk: Her bitenler yazımın başrolü, indirimli pamuk bulmadığım sürece stokludur. 

Cyrene misel solüsyon: En iyi miseler solüsyon net! Waterproff rimelleri bile kolaylıkla çıkarıyor. Elimdeki misel sular bitince büyük boyu alınacak. Detaylı yazısı burada.

Cyrene %2 Aha Aydınlatıcı bakım: Çok severek kullanıyorum. Küçücük kaldı bitince misel suyla birlikte alınacak! Detaylı yazısı burada.

Essence sivilce karşıtı nemlendirici: Fazlaca memnun kaldım. Sivilceye karşı iyimidir bilemem ama nemlendirmesi beni mutlu etti. İndirimli bulursanız bedavadan biraz fazla fiyatı. Detaylı yazısı burada.

Bioderma sensibio H2O misel solüsyon: Elimdeki biodermalar bitti artık eskisi gibi verim alamamam (Cyrene misel su ile tanıştıktan sonra) ve Çinde satılmasıyla iyice soğumuştum. Çok iyi oldu. Şişesini atamadım ama( Gözlerini kapatan maymun emojisi)

Fresh Look makyaj altı kremi: Açık konuşayım birkaç kez kullandım. Normal bir nemlendiriciden farksız. Sonraları bir köşede kaldı yüzüme kullanmaya korktum ayak kremi olarak bitti.


Sıra banyo ürünlerinde;

Watsons bira özlü saç maskesi: Ne kadar sevdiğimi artık anlatmaya utandığım ürün. Detaylı yazısı burada.

Gratislerde satılan seyahat boy sprey şişeyi neden ekledim? tabiki bitmedi. Aldığım günden beri sürekli takılıyordu, sonunda bozuldu sinirimi sizle paylaşmak için ekledim.

Gliss million gloss şampuan: Elimdeki cruelty free olmayan ürünler hızla tükeniyor. Ben şampuan ayırt etmediğim için çok anlamadım ama fena değildi. FikriMuhimden gelen bir paketti. Eşe dosta dağıttıktan sonra kalanlar da bitti. 

Serotis kulak temizleme köpüğü: Bence çok gereksiz bir ürün. Lila kutudan çıkmıştı. Aklıma geldikçe kullandım. Yokluğunda hayatımdan hiçbir şey eksilmeyecek.


Madame Coco vanille de madagascar vücut spreyi: Kokusu çok güzel ama beni tıkıyordu artık. Nemihaa cığımın hediyesi:) bir kendi aldığımı bir de hediyemi bitirdim sanırım tekrar almam. Detaylı yazısı burada.

Avon care vücut losyonu: Evde kalan ürünleri bitirme projemden mütevellit burada. Yapısı benim sevdiğim tarzda değil. Ambalajı da hiç kullanışlı değil. Avon Çin'de satılan bir marka.

Madame Coco Orkide Duş Jeli: Fotoğrafları hazır ancak yazısını yazamadan bitti. Yakında yazısı gelecek.

Madame Coco Keratin katkılı el kremi: Bayılıyorum! Gül hariç her çeşidini kullandım. Detaylı yazısı burada.


Geçtiğimiz bitenlerde gösterdiğim artık atıyorum zamanı geçti sanırım dediğim rollonu yokluktan kullandım ve bitirdim. Almanyadan gelmişti burda satılsa alırdım.

Wet'n'wild CoverAll kapatıcı paleti: Aldım artık kullanıyorum modundaydım ama inanılmaz kötü kokmaya ve yapısı bozulmaya başladı. Halbuki alalı daha 1 yıl olmuştu. Detaylı yazısı burada.

Allfree deodorant hakkında uzun ve detaylı bir karalama yazısı yazıcam ama siz yine de almayın! Benim gibi paranızı çöpe atmayın!

Avon Foot Works koku spreyi:Evdeki ürünleri bitirme projesinde aldım ama yılbaşına bitmiş ürünlerle girmek istemediğimi farkedip attım çantaya. Hakkında yorum yapamayacağım sadece göstermelik duruyor orada.

Benim bitenleri bu şekildeydi. Kasım ayı bitenlerim -> burada.

Yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim. 

Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma Abone olabilirsiniz.

Beni;

Snapchat / İnstagram / Twitter 'da 'bakimgunlugu' adıyla bulabilirsiniz.

Sevgiler.



6 yorum:

  1. Avonları bitirip, göz önünden kaldırmak kadar mutlu eden bir şey yok dimi (:

    YanıtlaSil
  2. yazınızı keyifle okudum ama aklıma bir şey takıldı :)) çinde satılıyor diye belirtmişsiniz bu ibareyi anlamadım bilgilendirirseniz sevinirim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markalar hayvanlar üzerinde deney yapmasalar bile Çinde satıldıklarında ülkenin kanunları gereği kendi adlarına deney yapsınlar diye para ödüyorlar. Yani deney yapan markalar arasında giriyorlar. Çin çok büyük bir pazar ve çoğu firma para uğruna prensiplerini hiçe sayıyor.

      Sil
  3. Bioblas'ın deney yapıp yapmadığını biliyor musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapmıyor sanırım ama emin de değilim :/

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...