4 May 2015

Bitenler #7 | Nisan

Herkese yeniden merhaba;

Bitenler yazıları makyaj bloglarında okumayı, izlemeyi, yazmayı en çok sevdiğim konu. 3-4 aylık birikimler hem beni çok yoruyor hem de sizi sıkabiliyor. Ürün bitirmeyi ve bitenler konusunu bu kadar seviyorken, her ay bitiminde kaç biten ürünüm varsa sayısı önemli olmaksızın, yeni ay başlangıcındaki ilk blog gününe yazısı hazır olacak. Bitenler yazısı rutinim her ayın son günü gecesi aktivitesi olacak. 

Bu ay neler bitirdim?


Aylık yazmaya karar verdiğim ilk ay yine de hatırı sayılır ürün bitirdiğimi düşünüyorum.


Bu ay havalar biraz ısınmış olabilir ancak ellerimi nemlendirmeyi ihmal etmedim.
Madame Coco Amber el kremi favorilerimden yedeklerim var.
Dalan d'olive zeytinyağlı el kremlerinden küçük daha az yoğun kıvamdaki formu favorilerimden, yoğun bakım kremi bana artık ağır ve hafif yağlı geliyor. Seyahat boyu ayak kremi olarak alabilirim çünkü bu 2 tüpü de ayak kremi olarak kullanıp bitirdim.
Bebak bademli el kremi kokusu güzel yapısı da hafif çok bitirdim severek kullanıyorum. 
Watsons çikolatalı ve vanilyalı el kremi, bu biten 2. tüpüm, yenisini kullanıyorum yedeğim var çok memnunum ancak yenisini almayacağım. Çünkü Çin'de üretildiğini görmeden almışım. Artık markanın deney yapıp yapmamasına bakmakla kalmıyoruz. Bir de üretim yerine bakıyoruz.


Apaks disk pamuk; Bim marketlerde satılıyor. 1.45 gibi bir fiyatı var. Dikişsiz, yumuşak uygun fiyatlı daha ne olsun.

Perlodent Ağız Bakım Suyu, daha önce büyük boyunu kullanmıştım. Küçük boyunu da seyahat için almıştım. Ağız bakım suları kullanma döneminde olduğum için kullanmak istedim ancak bu şişeden hiç memnun kalmadım. Yeşil renkli olmasına rağmen, tadı çok acıydı dilimin ucu çok yandı. Büyük boyunu alıp almamayı düşünür oldum. 

Watsons Naneli Diş İpi, Naneli değil sıradan bir ipti. Bitirdiğime mutluyum. Tekrar almayacağım.

Balmi Naneli Lip Balm: Çok severek kullandım. Nemlendirmesi rengi çok şirin. Ambalajı da çantamda taşımak istediğimde ince bir lastikle güvenliydi. Sonlarına doğru beni biraz zorladı, içindeki ürünü küçük bir kaba boşaltmak zorunda kaldım. Çok sevmeme rağmen Çin'de satıldığı için tekrar almayacağım.

Cettua siyah nokta bandı, fiyatına göre performansı başarılı. İndirimde stoklayacağım.


Vanilya ve Avustralya Fındığı içeren duş jeli, kokusunu ve yapısını çok sevdim. Diğer çeşitleri de ben de var. Onları da kullanıp yorumlarımı yazacağım.

BeeBeauty yeşil elmalı duş jeli, buram buram bir yeşil elma kokusu severseniz seversiniz. Yapısı jel kıvamda. 150 ml duş jelini uzun bir süre bitiremedim. Oldukça bereketli bir ürün. Diğer çeşitlerini de denemek istiyorum.


Çöpe giden iki ruj fırçası. Kapaklarının azizliğine uğramışlar. Olan rujlarımın son kullanma tarihleri geçtiği ve rujla rahat edemediğim için zaten ihtiyacım kalmamıştı. Yenilerini almayacağım.

Benim Nisan ayı boyunca bitirdiğim ürünler bu şekildeydi. Her ay düzenli yazmaya çalışacağım. Her ayın ilk günü belki olmayabilir ama her ayın ilk yazısı bitenler olacaktır.

Bu yazımda bahsettiğim ve detaylı yazısını yazdığım ürünler;

Duş Jeli #3 | Creightons Vanilya&Avustralya Fındıklı





Diğer Biten ürünlerimin yazıları;

Bitenler #1

Bitenler #6


Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz. 

Aynı zamanda İnstagramdayım ve Twitterdayım.

Sevgiler. 


2 yorum:

  1. ohhh gelsin yeniler canımcım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3. Ayıma girdim alışveriş yapmıyorum alışveriş yapmak ayrı bir zevk, stokları eritip ürün bitirmek apayrı bir zevk 😊 yeni ürün açmakta, biten bir ürünü bitenler çantasına göndermekte çok büyük haz benim için :)))

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...