6 Şub 2015

Makyaj Paleti #2 | How 'Bout Them Apples?

Herkese yeniden merhaba; 

Bir The balm paletiyle daha karşınızdayım. 
Benim gibi allık hastasıysanız, Hiç makyaj yapmasam da hafif bir allık bir gloss ya da balm olsa bana yeter diyorsanız o zaman bu palet tam sizlik. 



Bu paleti ülkemize gelmeden önce her zamanki gibi The Balm'ın resmi instagram sayfasında gördüm. Gördüğüm andan itibaren ne zaman gelecek diye beklemeye başladım. Sonunda yaklaşan bir indirim öncesi geldi ve dayanamayıp almadım tabiki de indirimi bekledim:)

İndirim sabahı o kadar enerjik ve hayat dolu uyanıyorum ki kendime kızıyorum keşke her gün böyle uyanabilsem diye, bu her indirim sabahı böyle olacak ama biliyorum. Sabah koşa koşa Gratis'e gitmeme değdi çünkü sadece 2 tane vardı. Ben mutlu mesut evime döndüm ve paletimin tadını çıkarmaya başladım. Her zamanki gibi bitecek gibi kullanmaya kıyamadım, kullanın arkadaşlar çünkü bitmiyor. 



Her zamanki gibi ürünün tasarımından bir kılıf bizleri karşılıyor, kılıftan çıktığında yine mıknatıslı bir kapak, kapağın tamamı kullanışlı bir ayna ve içinde tam 6 adet kocaman krem allık ya da ruj olarak kullanılabilecek elma şeklinde renkler çıkıyor. Oldukça içlerine gömülü oldukları için biraz daha fazla temiz kalabiliyorlar. Ancak dikkatli olun allıkların içinde bulunduğu metal oyuklara silikonla tutturulduğu için çıkabiliyor. Kapağı kapalı olduğu sürece sorun olmaz, kremsi yapıda olduğu için dağılmaz ama siz yine de dikkat edin. 

Gelelim renklere;



Benim gibi ruj insanı değilseniz, lip balmla karıştırıp yumuşatarak kullanmayı seviyorum, kurutmasın diyorsanız, yanaklarınızla uygun ruj bulmak yerine aynı rengi hem yanaklarınıza hem de dudaklarınıza rahatlıkla uygulayabilirsiniz. 


Renklerin pigmentasyonu mükemmel. Yapısı oldukça ince ve çok güzel dağıtılıyor, ister parmak uçlarınızla pıt pıt hareketlerle, ister RT Stippling Brush tarzı bir fırça yardımıyla kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Dudaklarda da fırçayla uygulamanızı tavsiye ederim. Ancak lip balm olmadan kullanmak bana göre hem çok renk veriyor hem de dudağı kurutuyor. Makyaj çantanızda ya da seyahatlerde taşımaya uygun ,ince bir palet. Favori renklerim;Cider, Pie ve Caramel.

Elimde kalan tek ve en sevdiğim palet oldu.Paletin açıldıktan sonra 12 ay ömrü var. 

Makyaj malzemelerimde ciddi bir küçülmeye gittim. Büyük bir kısmı son kullanma tarihi geçtiği için çöpe gitti.

Neleri attım? Sizin de son kullanma tarıihi geçen ürünleriniz vardır, nasıl ve nerden kontrol edebiliriz bu soruların cevapları için;


Hakkını veremediğim ürünlerimi Youtube kanalı olan Sena'nın satış sayfasına ekledik, ürünlerime bakmak isterseniz hesap burada

Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz. 

Aynı zamanda İnstagramdayım

Sevgiler. 






2 yorum:

  1. Renkler süper ben paleti neden hiç görmedim yaaaa :) paylaşım için teşekkürler :) Güzel paylaşımlarda yorumlaşmak dileğiyle... Sevgiler blogkizsalseyler ♥

    YanıtlaSil
  2. Aslında baya oldu bu palet ülkemize geleli, bu tarz krem ürünler seviyorsanız standtaki tester ürüne mutlaka bakın derim :) Sevgiler:)

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...