20 Şub 2015

Maskara #1 | Essence Stays No Matter What

Herkese yeniden merhaba;

Size bugün instagramdan tanıdığım şeker mi şeker bir kız olan Buse'nin hediyelerinden birinden bahsedeceğim. Buse olmasa bu rimeli almazdım sanırım. Çünkü şimdi iyi ki almış ve deneme fırsatı bulmuşum diyorum. 


Essence hem uygun fiyatlı hem hayvan deneyleri yapmayan hem de sık sık koleksiyon ürünleri çıkaran bir marka. Bazı ürünlerinden hüsran yorumları okusamda çoğu ürünü oldukça başarılı. Tıpkı bu maskara gibi. 

Çok şirin bir rengi ve ambalajı var. Çok büyük ya da çok küçük değil boyu ideal. Ürün 9 ml. Açıkdıktan sonra 6 ay ömrü var, Çok makyaj malzemeniz olsa da rimel kuruyan bir ürün olduğu için her zaman 1 adet açık bulundurmanızı öneririm, çoğu ürün tam kullanılamadan kuruyup çöpe gidiyor. 

Üzerinde ilk dikkatimi çeken 24h yazısı oldu. Bir rimel için 24 saat iddaalı bir yazı bence. Ancak dediği kadar var. Bunu deneyimlemek biraz zor olsa da, çok yanlış siz bunu kesinlikle deneyimlemeyin! Ben gözümde rimelimle uyuyakaldım. Sabah kalktığımdaysa korkarak baktım aynaya, göz altlarımda dökülen rimel kalıntılarıyla uyandığımı düşündüm. Aynaya baktığımda şaşkınlığım gözlerimden okunuyordu, yeni uyanmış gözlerim hariç maskarayı sanki yeni uygulamış gibiydim. Bu kadar dayanıklı maskarayı çıkarmakta oldukça zormuş. Çıkarana kadar gözüm çıktı derler ya hani işte o bu maskara için söylenmiş. Dalinle iyi de yıkadım. bu iyiceden kasıt en az 3-4 dakika bol köpük yapıp ovaladım. Üzerinden Biodermayla geçtim buna rağmen hala geçmeyen yerler vardı. Ve gözlerim saatler geçmesine rağmen hala batıyordu. Çift taraflı makyaj temizleyicisini de denedim, ancak ürün o kadar zamk gibi yapışıyor ki kirpiklere çıkarmak tam bir işkence. Uygulaması ne kadar kolaysa, tek katta bile istediğim sonucu aldıysam akşam olunca rimeli temizleme zamanı geldiğinde keşke hiç sürmeseydim dedirtiyor.


Plastik fırça kullanmayı tercih ederim genelde, bu maskaranında fırçası plastik ve kat kat uygulamaya musait, ki buna hiç ihtiyacınız olmayacak. Sadece dolgunluk verdiğini ve saatlerce kalıcılığını garanti edebilirim size. Her zamanki gibi kirpik kıvırıcısıyla kullandım ve istediğim gibi bir görüntü elde ettim. Maskara dünyanın en kalıcı maskarası olmaya aday. Ancak bahsettiğim temizleme sorunu olduğu için bu ürünü bir daha kullanır mıyım bilmiyorum. Benim için sorun değil yeter ki gün içinde beni kurtarsın eve gelince bi şekilde çıkar diyorsanız sizlik bir ürün. 

Kolay çıkabilen maskara arayışım sürüyor.

Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz. 

Aynı zamanda İnstagramdayım

 Sevgiler.

4 yorum:

  1. Ben bunun eyelinerini denemiştim oda çok kalıcı ve zor çıkıyor fiyata göre performansı harika bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyata göre performansları mükemmel değer bilinmesi gereken bir marka bence ☺ eyelinerını da deneyebilirim çok teşekkür ederim ☺☺

      Sil
  2. Beğenmene çok sevindim canım güle güle kullan :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok zevkli bir seçim olmuş canım :)) çok severek kullanıyorum, çok teşekkür ederim tekrar :))

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...