20 Şub 2018

Ten Ürünleri #4 | Farmasi VFX Pro Camera Ready Fondöten

Herkese yeniden merhaba, 

Bir süredir deneyimlediğim bir ten ürününü anlatmak istiyorum; 

Farmasi ürünleriyle ilk defa farmasi_zinciri sayesinde tanışma imkanım olduğunu belirtmem gerek, marka hakkında bildiğim 2 önemli özellik Türk markası ve hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka oluşu. 



Sanırım hayatımda ilk kez bir fondotenim oldu. Bu ürün elime ilk ulaştığında fondoten kullanmıyorum ama video çekerken kullanırım dedim. Sonra günlük ten makyajıma dahil oluverdi. Yapısı bana göre çok hafif. Fondöten gibi değil, ama kapatıcılığı tam bir fondöten, kamerada daha güzel çıkıyorsunuz kesinlikle. Zaten hd özellikli olan tüm ürünler sarı alt tonlu.
 


Şişesi çok şık tam makyaj masasında durmalık. Pompalı kapağı oluşu inanılmaz hoşuma gitti tek pompa tüm yüzüme ve boynuma rahatlıkla yetiyor. Bu gotoğraflar 2haft önce çekildi şu anda 1cm e yakın ürün kullanmış durumdayım. Hergün kullanılırsa en fazla 8-9 ay gider gibi geliyor bana. 


Kapatıcılığını anlatmak istediğim görseldi filtre kullanmadım. Kızarıkları çok güzel kapatan bir ürün olduğunu burdan da anlayabilirsiniz. 



Şu anki ten makyajı ürünlerimi uygulama şeklim çok değişti ve yeni düzenden çok memnunum. Bir makyaj videosunda nemlendiriciyi fırça ile uyguladıklarını gördüm, çok hoşuma gitti. Her sabah nemlendiricimi fırçayla uyguluyorum, ürünün emildiğinden emin olduktan sonra aynı fırça ile bazımı uyguluyorum, tekrar aynı fırça ile ten ürünümü, son olarak pudramı uyguluyorum. Bunların hepsini bu sırayla ve aynı fırçayla yapıyorum, tek fark bir kullandığım fırçayı tekrar asla kullanmıyorum. Siz de bu şekilde denerseniz benimle paylaşın lütfen, 


Her zamanki gibi ürün içeriğini paylaşıyorum. 

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. 


Anlarımı paylaştığım; Snapchat | Twitter | Facebook | Instagram hesaplarında beni 'bakimgunlugu' adıyla bulabilirsiniz, 


Youtube da Tuğçe Akkoç olarak varım! :)


Sevgiler,

Tuğçe


*Bu ürün @farmasi_zinciri tarafından deneyimlemem için gönderilmiştir.

2 yorum:

  1. duruşu güzelmiş farmasinin en merak ettiğim ürünlerinden biri...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevdim duruşunu 🙋🏼 Mutlaka denemem şazım ♥️

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...