16 May 2016

Yeniler #30 | Aliexpress

Herkese yeniden merhaba,

10 dakika önce annemin getirdiği iki kargoyu jet hızıyla yazıyorum, çünkü gelen ürünlere bayıldım belki sizde almak istersiniz diye düşündüm,


Ürünlerin hepsi toplamda 2 satıcıdan;

Gözlük ve tokalar bir satıcıdan Gözlüğe bayıldım! linki burada, Tokaların hepsi tek tek paketlenmişti, tam bir örgü ucu lastiği 20 tanesi 1 dolar! Linki burada.

Aliexpress süngerlerini çok seviyorum, çok farklı renk seçenekleri var ve beauty blender, HM, Eklips süngerleri hariç piyasadakilerle aynı sertlikte, Linkleri burada, Sonunda benimde bir Brussh Egg'im var :/ Daha önce de 2 defa sipariş vermiştim ama gelemeyen kargolarım arasında kaldılar :( Olsun geç oldu ama güç olmadı, bu hafta fırçalarımı yıkamada bana yardımcı olacak :) Linki burada.

Benim alışverişim bu şekildeydi, okuduğunuz için teşekkür ederim.

Beni; Instagram | Snapchat | Twitter 'dan bakimgunlugu adıyla bulabilirsiniz.

Sevgiler.

2 yorum:

  1. Adsız6/02/2016

    merhaba aliexpress'den verdiğiniz siparişlerinizin gelmeme gibi bir durum yaşadınız mı? bende sipariş vereceğim ama tereddütlerim var açıkçası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiiki var ama size nacizhane tavsiyem is yeriniz gibi sürekli birilerinin olduğu bir adres vermeniz ev olunca ptt calisanlari birakip gidiyor çünkü benim 10dan fazla siparisim yok mesela :/

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...