9 May 2016

Pure Beauty Ultra Hydrating Cilt Bakım Serisi | Watsons Türkiye

Herkese yeniden merhaba,

Bugün uzun zamandır deneyimlediğim bir cilt bakım serisinden bahsedeceğim, o kadar uzun zaman deneyimledim ki bu seriyi bitirdim bu ayki bitenlerde göreceksiniz,

Hepsinden kısa kısa bahsedeyim çünkü fikirlerim fazlasıyla net. Öncelikle cildim kış aylarında tam karma yaz aylarında yağlıya dönük karma, ben bu seriyi kış boyunca kullandım ve çok bereketli bir seri çıktı hakkını yemeyeyim.



Öncelikle ambalajı muntazam, makyaj masasında çok şık duruyor.


Kapağı çevirmeli ve açınca bu şekilde bir koruma daha karşılıyor, sürekli kullanım için çok kullanışlı değil bir kaç kullanım sonrası atmış olabilirim.



Yapısı ne kremsi ne jelimsi ama daha çok jelimsi, Çok çabuk emiliyor su bazlı olmasına rağmen çoğu sabaha yağlı ciltle uyandığımı hatırlıyorum bunun etkeni çok fazla olabilir ama jelimsi kremleri sevmediğim için tercih edeceğim bir krem olmayacak. Kokusu parfümlü ve çok hoştu.


Serinin favorisi bu krem temizleyici oldu, 

İçeriği bu şekilde


Serinin en göze çarpan kısmı oldukça korumalı olması.



Sanırım ilk kez krem temizleyici kullandım, Elimdeki temizleyiciler bitince direk alacağım ürün bu olacak, kesinlikle germiyor, nemli bitiş sağlıyor çok güzel temizliyor ve çok güzel kokuyor.


Toniğinde ambalajını çok sevdim. İnce uzun yer kaplamayan bir ambalajı var.


İçeriği bu şekilde


Gerçekten çok şık değil mi?


Tonik olarak gayet sıradan bir tonikti, hatta ortanın altında diyebilirim. Diğer toniklere oranla fiyatının ortanın üzerinde olması bir daha tercih etmeme sebebim.


Serinin en az sevdiğim ürününde sıra,

,,

İçeriği bu şekilde;



Jel krem hiç sevmediğimi yazımın başında da söylemiştim, bu yüzden ve nemlendirdiğini hissedemediğim için en az sevdiğim ürün bu oldu, benim gibiyseniz size de tavsiye etmem. Göz kremlerinde daha yoğun yapılı ürünleri tercih ediyorum.

Benim Pure Beauty Hydrating cilt bakım serisiyle ilgili fikirlerim bu şekildeydi.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

*Ürünler bana Watsons Türkiye tarafından deneyimlemem için gönderilmiştir.

Beni Snapchat/Instagram/Twitter 'dan 'bakimgunlugu' adıyla bulabilirsiniz.

Sevgiler.

2 yorum:

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...