24 Oca 2016

Başucumda Ne Var?

Herkese yeniden merhaba;

Tüm kullandığım ürünler evimde 4 kısımda yer alıyor. 

Buralar; Başucum, Makyaj masam, Banyo dolabım, Banyo rafım. 

Tüm ürünlerimin dağılımı bu şekilde ilerleyen zamanlarda diğer bölmelerin detaylarından da bahsedeceğim. 

Başucumdan bir kareyle başlayayım;



En çok gri sepetimin içindekileri kullanıyorum. Detaylarına gelecek olursam;

Arka arkaya çok sık roll-on deodorant göreceksiniz; Çünkü ben en çok kış aylarında terlerim ve hala hayatımın roll-on'ununu bulabilmiş değilim. Beni memnun etmedikçe kısa sürede üst üste ürün aldığım için bu sepette bir birikme oldu. Kış aylarında üşüdüğümde terlemem, terleyip daha çok üşüme gibi bir durumum var ve bu beni gün içinde en çok rahatsız eden şey. Ter bezlerimi aldırmak bile isterim o derece rahatsızım bu konudan. Sizin çok memnun kaldığınız hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir ürün varsa duymayı çok isterim.


Isana hassas ciltler için krem deodorant; Bu ürünü Melodi Elbirliler'in bitenler videosunda görmüştüm, 4 yıldır bu ürünü kullandığından bahsedince şans vereyim dedim. O kadar da memnun kalmadım ama henüz deneyimleme aşamasındayım. Detaylarını yazacağım, fikirlerim değişebilir.


Alterra Melisa ve Adaçayı içeren pudralı roll-on. Islaklık hissi veriyor. Kurumasını beklemek zorunda kalıyorum ve sabahları genellikle acelem olduğu için çok kullanamadığım bir ürün oldu, Detaylarını fikrim kesinleşince yazacağım.


Alterra Jojoba ve Organik Adaçayı içeren gazsız sprey deodorant; Çok değişik bir ürün. Kokusu çok ilginç seven çok sever sevmeyen hiç sevmez kokusu. İçlerinden en çok bu ürünü kullandım diyebilirim. Çabuk bitecek bir ürün bence. İçime sinsin diye bol bol kullanıyorum buna rağmen çabuk kuruyor. Yoğun günlerde koruması yeterli gelmiyor ama günlük kullanım için fena değil gibi gibi.


Sizden saklayacak değilim. Favorim bu. Nişanlımın stoğundan alıyorum şimdilik :D Bu tarz mum deodorant arıyorum tabi deney de yapmayacak. En çok koruyanlar kesinlikle bu tarz mum deodorantlar.


Eczanelerde satılan Tereson, Terkur tarzı kremleri görmüşsünüzdür. Zararlı deselerde ben terlememek için kullanıyorum. Umarım ilerde kalıcı bir zararını görmem :/ Bence çok etkili resmen rahat ediyorum. Lazer yaptıranlar daha çok terliyorlar gibi söylemler duyardım gerçekten de lazer yaptırdıktan sonra bu tarz ürünlere çok ihtiyaç duyar oldum.


Evde kendini iyi hissetmek için parfüm ya da vücut spreyi kullananları görebilir miyim? Madame Coco vücut spreyleri favorim! 


Peki ya Dalin? Dünyanın en temiz kokularından biri değil mi? Kaç yaşına gelirsem geleyim hep evimde olacak biliyorum.


Ayaklarınıza ve ayakkabılarınızın içine kullanabileceğiniz bir sprey pek elim gitmiyor ama bozulmadan bitirmem lazım. Hazır şimdi kış aylarındayken ayakkabılarımda günlük kullanmaya başlayayım. *Avon markası Çinde satıldığı için hayvanlar üzerinde deney yaptığı kabul edilen bir marka.


Susam yağı kullanarak manikür yapmaya gerek kalmadığı çok yazıldı çizildi benimde en büyük dertlerimden biri olduğu için hemen aktardan aldım. İşin doğrusu daha nemli olduğu için manikürünüzün biraz daha uzun kalmasını ve sizi haftaiçi zor durumda bırakmamaya yarıyor. haftalık manikürümü yapmaya devam ediyorum. 


Daha pratik olduğu için akşamları uyumadan kalyonun yağını kullanır oldum. Ürün bitince içine susam yağı koyucam. Sizinde bu tarz bitmiş ojeniz -temizleyebiliyorsanız tabiki- varsa çok daha pratik oluyor. Elinize alıp hemen uyguladığınız için sıklıkla kullanmış oluyorsunuz.


Yağın arkasına hemen ellerimi nemlendirip uyumayı çok seviyorum. Bu tarz uygulamayı her akşam yaptığım için ilk defa bu kış ellerim hiç çatlamadı. Flormarın bu kremlerini başta sevdim ama sonra kış ilerledikçe çokta nem vermediklerini farkettim. Özellikle narlısının kokusu zamanla değişmeye başladı. İndirimli aldığım için muhtemelen son kullanma tarihi yaklaştı. Ekşimsi bir kokusu var. Neyseki bitmek üzere.


Hayatımın ayak kremini buldum, size de şiddetle tavdiye ederim. İnanılmaz uygun fiyatlı ve sadece Gratislerde bulabileceğiniz bir ürün. Koşun alın! 


Madame Coco Orkide serisinden vücut losyonu; Sabahları acelem olduğundan genelde es geçiyordum ama kullanmaya başlamam lazım tekrar.Yapısı çok güzel.


Islak mendil odamda olmazsa olmaz, elimi masamı silmeye hemen hergün kullanıyorum. Alışınca da vazgeçemiyorsunuz. Markası çok önemli değil çok ince ve kuru olmadıktan sonra hepsi aynı benim için. 



Sepetimdeki son ürüne geldik. Karanlıkta uyumak büyüme hormonlarını harekete geçirir derler hep. Bu aklıma yerleştiği için karanlıkta kendimi iyi hissetmesemde bu lşekilde uyumaya çok alıştım. Ama hala karanlıkta oturamam. Bu tarz şirin bantlar çok sevimli değil mi?


Küçük sepetimin içinde bu tarz elimin altında olan ürünler var. 


Bu lip balmı çok sevdim. Bu fotoğraflar geçtiğimiz hafta çekilmişti. Bu ürün şimdi bitenler çantamda. Mentollü çok kalın yapıda olmayan bir lip balm arıyorsanız, Watsonslarda bulabilirsiniz.


Hergün sepetimdeki ürünleri mum ışığında kullanmaya bayılıyorum. Her zaman baş ucumda mum olur. Bu mumlarda Rossmann'dan çok bir özelliği olmayan sıradan mumlar. Bir dahaki sefere kokulu olanlardan tercih edeceğim.


Evde iş yerinde masamda her zaman bu bardaklardan olur. Pipetle su içmeyi çok seviyorum. Böylece ihtiyacım olan suyu çok daha rahat içebiliyorum. Şişeyi kafaya dikmek bana hiç mantıklı gelmiyor. İstediğim kadar su içemiyor ve tıkanıyorum.


Kırmızı kutumda da tester ürünlerim var. Çok fazla kullandığım söylenemez ama bozulmadan kullansam iyi olacak.

Kırmızı kutunun önünde Madame Coco'dan aldığımız 3 bölmeli sepet var onda da sakızlarım şekerlerim bir iki tane de çikolatam var. Elimin altında bu tarz yiyeceklerin olmasını çok seviyorum. 

Benim baş ucumdakiler bunlardı. bu aralar okuduğum kitabımı çekmeyi unuttum. SADE kitabını hepimiz duyduk, bu aralar oldukça popüler, kitapla ve minimalist yaşama geçme adımlarımla ilgili detaylı bir yazı yazağım. 

Sizin başucunuzda neler var, benzer ürünleri kullanıyorsak benimle paylaşırsanız çok sevinirim. 

Huzurlu pazarlar dilerim!

Beni; Instagram/Snapchat/Twitter'dan 'bakimgunlugu' adıyla bulabilirsiniz.

Sevgiler.


8 yorum:

  1. Harika bir yazı olmuş gerçekten..zevkle okudum ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim çok! Bu tarz yorumlar aldıkça çok yoğun olsam bile beğenen birilerinin varlığını düşündükçe daha da motive oluyorum. İyi ki böyle güzel yorumlar yazıyorsunuz :) :*

      Sil
  2. Herşey çok güzel gözüküyor :) Canım paylaşım için teşekkürler bloğunu takipteyim ben de bloğuma beklerim sevgiler :)
    http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Ben de iadeyi ziyarete geliyorum hemen :)

      Sil
  3. Peluş oyuncak sepetle birlikte galiba nerden aldın öğrenebilir miyim :)

    www.hayattankarelerimiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır:) ayrı ayrı peluş yılllaaaar önce mc donalds cocuk menusunden, sepette yine çok eski ama tepe home dan :)

      Sil
  4. Blogunuzu rastgele navbar'dan sonraki blog yapınca denk geldim güzel yazı olmuş takibe aldım,sevgiler :)

    http://menfiebrutas.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...