28 Eyl 2015

Yeniler #12 | Cyrene Searene Kutusu

Herkese yeniden merhaba;

Geçtiğimiz ay Cyrene çok güzel bir uygulama başlattı ve markayı zaten bilenler ve tanışmak için fırsat kollayanlar için süpriz bir kutu oluşturdu. Bu kutunun en güzel yanları; Yeni serileri olan Searene 'le tanışmak, 4 tam boy ürünün geleceğini bilmek ve bol testerlarla paramızın hakkını alacağımızdan emin olmamızla satın almaktı. 

Beni yeni keşfetmediyseniz bir süredir takip ediyorsanız, Cyrene markasını ne kadar çok sevdiğimi ve güvendiğimi de bilirsiniz. Cyrene hem Türk markası, hem CrueltyFree hem Vegan bir markadan isteyebileceğim her şey var. Fiyat olarak dermo-kozmetiğk ürünler klasmanında olduğu için Watsons/Gratis/Rossmann gibi mağazaların kendi ithal ettikleri ürünlere oranla bazı ürünleri biraz bazılarıysa oldukça pahalı kalıyor. Ancak cilt bakımına bütçe ayırabilen biriyseniz ya da kampanyaları takip ederseniz ulaşılabilir ürünler.


Ürünler çok sirin ve kullanılabilir kutularda geliyor.


Her birinin özenle paketlendiği o kadar belli ki. Renklerin uyumu bile özenle seçilmiş.


İçinden ilk olarak 'Beni denize götür' kartı çıkıyor, Şu an hepimizin ihtiyacı olan aslında bu değil mi?


Fotoğraflamamın zamanının bir süre sonra olacağını bildiğim için dayanamayıp açtım. Ürünlere ulaşmak için son adımda biri Cyrene markasının yeni serisinin ilhamı olan deniz kızı figürlü bir etiket karşılıyor.


Paketin ilk görünümü bu şekilde, benim ürünlerimde herhangi bir kırılma dökülme olmadı. Bu tarz kutularda dikkat edilmesi gerek en önemli konu son kullanma tarihleridir. Firmalar uygun fiyatlı kutular hazırladıklarında ellerindeki en yakın tarihli ürünleri ekleyip elden çıkarmayı hedefliyorlar maalesef. Ancak Cyrene markasının kutu hazırlama amacı öncelikle yeni serisini tanıtmak ve normal serilerindeki ürünlerinden de süpriz göndermekti. Zaten yeni serilerin son kullanma tarihlerinde sorun yoktu, normal serilerinde son kullanma tarihleri önümüzdeki yılın sonuna kadar. Marka yine kendine yakışanı yaptı.


İçinden 4 tam boy ürün çıktı.

Seneye tatile saklanacak bir ürün; Güneş sonrası kremi:Fiyatı:49 lira.

Searene serisinden Yüz Toniği: Fiyatı:54 lira.

Searene serisinden Misel su: Fiyatı:65 lira.

Daha önce de defalarca testerını kullandığım Onarıcı Saç Maskesi: Fiyatı: 45 lira.


Tam boy ürünlerin yanı sıra bolca testerda eklenmişti.

İçlerinden %2 AHA Cilt bakım rutinimin demirbaşı! Detaylı yazısı burada.

Kutunun içinden çıkan tam boy ürünlerden birinin bile fiyatı kutuya ödediğimiz miktardan oldukça fazla. Bu nedenle yaptığım en mantıklı alışverişlerden biri bu kutu oldu. 

Maalesef ki bu yazıyı yazmakta biraz geç kaldım. İlk kampanyalarından sonra bir kez daha süpriz kutu satışa çıkardılar. Ancak o da bitti hatta dağıtıma başladı. Bu tarz kutuları dönem dönem yapmaları çok hoş olur. Kaçırmayacağımdan eminim.

Markayı instagramdan cyrenebio isminden bulabilirsiniz ya da sitelerindeki bültene üye olarak kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.

Snapchat/İnstagram/Twitter:bakimgunlugu

Sevgiler!

4 yorum:

  1. ben 2 kutuyu da aldım bunun içindekileri kullanmaya başladım bile toniğin o kötü deniz yosunu kokusu hariç beğendim ikinci kutu da bu hafta gelecek bekliyoruz .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ayni olacağını düşünerek almadım, sanki ilkini kaçıranlar için bir daha yapılmış gibi düşündüm önce sonradan farklı olduğunu duydum :( ikinci kutuyu ben de çok merak ediyoruum 🙈

      Sil
  2. Cyrene'le tanışmak için bende ikinciyi kutuyu sipariş ettim,kargoyu bekliyorum.Gerçekten kaliteli bir marka.Güzel günlerde kullanalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi yapmışsınız 👏👏 size de güzel günlerde kullanın, markaya güvenim tam 👍

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...