17 Eyl 2015

Saç Maskesi #2 | Nashi Argan Yağlı Saç Maskesi

Herkese yeniden merhaba,

Uzun zaman ara verdiğim için elimdeki her ürünü detaylı anlatmak paylaşmak istiyorum. Yazmayı 1 kişiye de olsa faydamın dokunduğunu bilmek beni inanılmaz mutlu ediyor.


Tam boyunu alacağımı şimdilik düşünmediğim -eğer ki almak istersem kendime de rehber olması adına- ancak hakkında bilgi verecek kadar kullandığım bir ürünü anlatacağım.

Saç maskeleri size de çok zahmetli gelmiyor mu? Ben banyo rutinime bir türlü tam anlamıyla dahil edemedim. Duş aldıktan sonra genelde hemen evden çıktığım için bu adımı atlıyorum, ancak kullandığım tüm zamanlarda "ben saç maskesi kullanmayı alışkanlık haline getireceğim" diyorum. Sizde de öyle mi?

Artık üründen bahsetmem gerekirse, en bayıldığım özelliği kesinlikle kokusu! Böyle güzel bir maske, bayıldım! Saça verdiği etki muazzam. Yumuşacık yapıyor böyle ipek saçlarla geziyorum 3-4 gün benden mutlusu yok!


Yapısı silikonlu gibi ve beyaz, saça uyguladıktan sonra ellerimi yıkama ihtiyacı hissetmedim. İtiraf etmeliyim ki mecbur kalmadıkça yıkamadım, ellerime verdiği nemi bile sevdim. Kokusunun kalıcılığından bahsetmiyorum bile.

Saçlarımı şampuanladıktan sonra krem uygulamıyorum. Islak saçımın nemini havluyla birkaç dakika aldıktan sonra önce diplere masaj yaparak sonrasında uçlara doğru ürünü uyguluyorum. Saçlarımı tekrar havluya sarıp 6-7 dakika civarında bekliyorum. Normalde banyo dışında saçlarımı taramam, bu yüzden inanılmaz az kırılır. Banyoda saç tarama işlemini de saç uçlarımdaki kremi arındırmadan hemen önce yapıyorum. Saç maskesi uyguladığım günlerde ise banyoda saçlarımı taramıyorum. Saç maskesini arındırmadan hemen önce tarıyorum hem en ufacık kırılma olmuyor hem de daha az dökülme oluyor.

Çok uzun anlattım ama saçlarım incecik telli ve bana göre az dökülmemesi için de yaptıklarım bunlar belki sizin de işinize yarar.

Ben bu maskeyi çok sevdim ama şimdilik elimde baya bir tester 1 tam boy maskem daha var. Onlar bitince almayı çok isterdim ama fiyatları o kadar fazla ki asla böyle bir bütçe ayıramam. Bu deneme boyu ürün 19 lira ordan hesap edin siz. Sizin durumunuz yüksek fiyatlı ürünleri almaya musaitse kesinlikle almanızı öneririm. Mağazalarda görmedim, belki dermo kozmetik eczanelerde satışı olabilir ancak sadece online satışının olduğunu biliyorum.

Instagram/ Twitter/ Snapchat: bakimgunlugu

2 yorum:

  1. ben buna bayılmıştım kullandığım en iyi kremlerden biriydi ve haklısın ben de ellerimi yıkamazdım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, hem en iyisi hem en güzel kokanıydı 😍

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...