17 Eyl 2015

El kremi#3 | Madame Coco Énchanteresse El Kremi


Herkese yeniden merhaba!

Bugün yazdıkça yazasım var. Sabahki alışveriş yazımı okudunuz mu? Gratis indirimlerini açıklayan ilk mağaza oldu ve çoğumuz soluğu sabahında kapıda aldık. Sabah gidemeyenler için fikir olsun diye yazımı hemen yazdım. Bu yazıdan önceki yazımda alışverişimi bulabilirsiniz.



Madame Cocoyu çok sevdiğimi bilen, instagramdan @nemihaa diye tanıdığınız fıstık içiyle hediyeleşme etkinliğinde eşleştik, iyi ki de eşleşmişiz beni o kadar iyi tanımış ki hep seveceğim ürünler göndermiş. Bu krem de onlardan yalnızca biri.

İsmi zor olsa da kokusu çok güzel. Verdiği nem orta derecede ne çok yoğun ne de kurutan cinsten ortalama bir ürün.


Kıvamı oldukça yoğun, akışkanlık hiç yok. Eğer ellerinizin çok kuruduğu bir anda sürerseniz dikkatli olun çünkü krem hemen yayılmayacağı için elinizi acıtabilirsiniz, yapısı o kadar yoğun.

Kremin bence tek kötü özelliği fazla sürünce elde yapış yapış bir his bırakması. Bu kremi ne kadar az miktarda alarak kulanırsanız o kadar seversiniz.



İçeriğine takılmayan biri olarak merak edenler için içeriğinide eklemek istedim.
Madame Coco markası hem Türk markası deney yapmıyor hem de bazı ürünlerde hayvanlar üzerinde test edilmemiştir işareti olan küçük bir tavşanı var. 

Marka sık sık %75 indirime giriyor o zamanları iyi değerlendirmek lazım. Markanın bu kremden yapı olarak daha güzeli varsa o da keratinli mini kremleridir. Onların kokusu, yapısı bambaşka. Sanırım sadece küçük boyu var.

Madame Coco ürünlerinden genel olarak memnunum; kullandığım ürünleri; vücut spreyleri, el kremleri, duş jeli ve vücut losyonları. Henüz yazmadıklarım var kullandıkça yazılarını ekleyeceğim. Nemiha'ya beni markanın bu çeşit el kremiyle tanıştırdığı için teşekkür ederim:*


Instagram/Twitter/Snapchat:bakimgunlugu

2 yorum:

  1. Ayyy ben teşekkür ederim asıl 😍 sen beni Madame Coco ile tanıştırdın resmen yorumlarina güvendiğim için girdim ben o mağazaya. Her girişimde bir o kadar memnun çıktım şimdi bütün krem ürünlerini alasım geliyor 🙈 güzel günlerde kullan o minik olanları ben de çok seviyorum 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aiiiy gerçekten mii 🙈🙈 bunu bilmiyordum işte 😘😙😚😙😘😚😘 marka cidden çok güzel iyii ki var 💛💛

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...