10 Ağu 2015

Vücut Losyonu #5 | Bebak Zeytinyağlı El ve Vücut Nemlendirici Krem

Herkese yeniden merhaba;

En son vücut losyonu yazımı nisan ayında yazmışım, 1 litrelik bir ürünü kullan kullan bitiremiyorum diyordum ki, bitiyormuş. Sabırla 1 litre vücut losyonu kullanmak arada sıkıcı olsa da tam anlamıyla kullandım ve yeni bir ürüne geçme fırsatı buldum. 

Bebak ürünlerini severek kullanıyorum; Markanın Türk markası olması, hayvanlar üzerinde deney yapmıyor oluşu, uygun fiyatlı oluşu bir sürü artılarında sadece bir kaçı. Marka her geçen gün ürün yelpazesine yenilerini ekliyor ve bir Türk markasının bu denli büyümesi çok mutlu edici. 


Sıcaklardan bayıldığımız bugünlerde hem cildimi nemsiz bırakmak istemiyor hem de üzerinde zeytinyağı yazdığı için acaba ağır olur kullanamaz mıyım diye şüpheyle yaklaşıyordum. 

Bu krem öyle bir krem ki;

Zeytinyağlı olduğu için cilde inanılmaz bir nem veriyor. 

Yaz kış rahatlıkla kullanıp üzerinizi hemen giyinecek kadar çabucak emiliyor.

Kokusu biraz garip, burnunuza götürüp koklamadıktan sonra zaten kokusunu almıyorsunuz. Kalıcılığı da yine burnunuzun dibine teninizi getirip koklamadıktan sonra anlaşılmıyor. 


Ürünün rengi tıpkı ambalajı gibi yeşil, açtığımda beyaz renkli bir krem bekliyordum sanırım, görünce şaşırdım. Yapısı ne çok katı ne de sıvı ortalama bir kıvamda. Sürdüğünüz yerde emiliveriyor. Uygulaması çok rahat.


İçeriğini merak edenlere; Pek masum sayılmaz. İçeriğe benim gibi takılmıyorsanız seveceğiniz bir ürün olur. Bu konulara takıntılıysanız araştırmadan almayın ben takılmadığım için okumuyorum pek belki de benim yaptığım yanlış içinde petrol türevi bir madde olan petrolatum var. Petrolatum likit parafin demek, ürünün vaadettiği yumuşaklığı ve parlamayı bu madde sağlıyor. Bebekler kadar hassas ciltli olanların kullanmaması gereken bir ürün, gözenek tıkayıp toksinlerin vücuttan atılmasını engellediğini okudum. Normal ciltlilerde sorun olacağını sanmıyorum. Ben oldukça memnun kaldım.

İçerikleri kalem kalem incelemek yazıyı çok uzatıyor. Vaktim olduğunda dikkatimi çeken içerikleri araştırıp ayrı bir yazı halinde yazacağım.


Diğer Vücut Losyonu yorumlarım için;





Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz. 

Aynı zamanda İnstagramdayım ve Twitterdayım.



Sevgiler. 

8 yorum:

  1. vücut losyonu en üşenerek kullandığım ve en zor biten ürünüm.. :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle kış aylarında en severek kullandığım ve çokça bitirdiğim bir ürün benimde:) soğuklar başladığında krem sürmeden dışarı çıkarsam üşüyorum :)

      Sil
  2. Ben yeni duydum bunu kesinlikle deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle deneyin çok başarılı :))

      Sil
  3. Bebak en sevdigim marka her urunune bende bayiliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok başarılı bir Türk markası ben de çok seviyorum :)

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...