7 Ağu 2015

Bitenler #10 | Temmuz

Herkese yeniden merhaba;

Bugün tam 10. bitenler yazımı yazıyorum! Olmuş mu o kadar dedim başlığı yazarken.

Düzenli ürün kullanmak mı, düzenli bitenler yazısı yazmamım sebebi yoksa düzenli bitenler yazısı yazabilmek için mi düzenli ürün kullanıyorum hala çözemedim ama her türlü kendime bakıp, çeşitli ürünler deneme şansımın olduğunu düşünürsek bu durumu oldukça seviyorum.

Bu handikaplı paragraftan sonra gelelim neler bitirdiğime;


Her bitenler yazımda mutlaka 1-2 paket disk pamuk oluyor. Bu seferki A-101'lerde satılan Lagrita markasından. İndirimde Benri ya da Rossmann'dan lilibe almazsam bittikçe alıyorum.

Lancaster makyaj temizleme solüsyonu; Hiç bir işe yaramayan bir üründü. Bendeki Allahtan küçük boydu. Makyaj bloglarında çok beğenildiğini okuyunca kendimdeki küçük boyu bir deneyim dedim. Sıradan bir tonik bile daha çok makyaj çıkarabilir. Sadece kokusu güzeldi. Tam boyu da oldukça pahalı ve sanıyorum deney yapan bir marka.

Essence Matlaştırıcı Jel Krem; Ortalama bir üründü. Çok büyük bir indirimle 4,5 lira gibi bir fiyata almıştım. Bu tarz bir indirime denk gelirsem alırım, özellikle gidip almam.

Himalaya Yüz Temizleme Jeli; Bu benim 3. tüpüm sanırım, seyahatlerde inanılmaz kolaylık sağlıyor. Bu boyu 1 lira. Her zaman bulunmadığı için bulduğumda 2-3 tane alıyorum. Tam boyunu almaya ikna etti beni. Ancak küçük boylarını seyahatler için almaya devam ederim.


Gelelim duş ürünlerine,

Watsons Bira Özlü Şampuan ve Saç Maskesini ne kadar sevdiğimi duymayan kalmadı. Tekrar tekrar alıyorum. Özellikle yaz aylarında yapısıyla ve kokusuyla vazgeçilmezim oldu.

Creightons Mango ve Papaya özlü duş jeli; Bu markanın elimde vanilyalı, mangolu, lime özlü ve hindistan cevizlisi var. Vanilyalının yazısını yazmıştım ancak hepsinin yapısı aynı sadece kokuları farklı olduğunu farkettiğim için yazılarını ayrı ayrı yazmamın anlamı olmadığını farkettim. Yapıları çok güzel artık denenecek duş jeli kalmazsa tekrar alırım.

I Love Raspberry&Blackberry Duş Jeli; Herkesin aksine ben bu duş jelini sevdim, serinin diğer kokularını da deneyeceğim.


Benri 1000 ml Beyaz Çiçekli Vücut Losyonu; Dev şişeyi düzenli kullanımda bitirmeyi başardım. Yapısı çok güzeldi. Elimdeki tüm losyonlar bitince yenilenen serisindeki kokulardan birini alabilirim.

Penti Fresh Apples Vücut Spreyi: Kokusuna bayıldığım bir spreydi. İndirimde bulursam alırım. 

Kalyon Tırnak Güçlendirici; İşe yarayan bir ürün. Rengi de muazzam. Tekrar alacağım.

Benri Diş İpi; Hep söylüyorum, piyasadaki en uygun fiyatlı ve en kaliteli diş ipi. Yenisini açtım kullanıyorum.

Vanilla Lip Balm; Watsons'ın yılbaşı koleksiyonu için getirdiği bir üründü. Vazelin, lip balm gibi kullanarak bitirdim. Oldukça bereketli bir ürün. Elimde son bir tane kaldı, onunda tarihi geçmeden bitmesi gerekiyor. Bu yıl tekrar koleksiyon ürünü olarak çıkarırlarsa alabilirim.

Benim bu ay içinde bitirdiğim ürünler bu şekildeydi. 

Bitirdiğim ürünlerin detaylı yazıları;

Cilt Bakımı #5 | Essence Matlaştırıcı Jel Krem


Diğer Biten ürünlerimin yazıları;

Bitenler #1

Bitenler #6


Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz. 

Aynı zamanda İnstagramdayım ve Twitterdayım.

Sevgiler. 

2 yorum:

  1. Bitenler yazılarını okumak çok keyifli oluyor.Ne güzel bir sürü ürün bitirmişsiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimdr yazmayı, okumayı, izlemeyi en çok sevdiğim konu bitenler :) Bu ay büyük ambalajlı ürünler bitti daha bir mutlu oldum :)

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...