18 May 2015

Yeniler #7 | D&R / Gratis

Herkese yeniden merhaba;

Uzuuuuuun zamandır alışveriş yapmıyorum tam 2.5 aydır! Bu benim için rekor bir süre:)

Yaklaşık 1 ay önce en son alışveriş yazımı yayınlamıştım, ancak söz konusu aliexpress olunca işler göründüğü gibi olmuyor. Orda 6 ay önce sipariş ettiğim bayadır bende olan ürün de var. 4 ay geçmiş artık umudumu kestiğim anda gelmiş üründe var. Hali hazırda 2 ürün daha bekliyorum ancak iyi ki onları beklemeden yazmışım çünkü üzerinden ekstra 1 aydan fazla zaman geçmesine rağmen gelmediler. Gelince onları da instagramdan paylaşırım.


Paketleme oldukça sağlam ve düzenliydi haklarını vermek lazım. Ancak bu alışverişim birazda olsa D&R'ın azizliğine uğradı. Bu alışveriş aslında biraz ani oldu, planlı değildi. Ben kozmetik diyetinde olduğum gibi normal alışveriş yapmayı da bırakmıştım niyeyse. Bana sanki diyetimi bozmuşum gibi geldi ama aslında bozmadım. Azimle devam:)


Esrarengiz Bahçeyi duymayanı ayıplıyor, almayanı dövüyorlarmış diye duydum. Madem öyle ben de alayım dedim. Zaten çocukluğa dönmek benim işim! Başlarda da oldukça heveslenmiştim ama şu an aldığıma çok mutluyum. Fotoğraflarını çekmeden kullanmayacaktım tabi ki ama fotoğraflar geçen hafta çekildi, hala kullanamadım, çünkü tüm ihtiyaçlarımı kargo ücretsiz olsun diye tek bir yerden almak istedim. Boya kalemleriyle kitabı birlikte bulabildiğim yer D&R oldu. Ancak D&R önce kitaplarımı gönderdi, boya kalemlerimi tedarik etmek için zaman istedi. 5 iş günü tedarik süresi dolunca tekrar görüştük. Tekrar firmayla görüşeceklerini söylediler. 2 gün daha geçince iade istedim. İyi ki de istemişim 24'lü boya kaleminden daha ucuza 36'lı aldım. Hepsini henüz açtım. Bu yazıyı yazar yazmaz başlamak için sabırsızlanıyorum.

Gelelim aldıklarıma hepsinin linkini isimlerinin üzerine tıklayarak bulabilirsiniz.

Esrarengiz bahçe beklediğimden de kalın çıktı ve ciddi ciddi bitecek gibi değil. Alın ve rahatlayın. Gerçi ben şimdiden stres oldum renkleri nasıl kullanacağım konusunda ama olsun. Boyadıklarımı göstermeyi düşünmüyorum bile :D

Aklımda sadece Esrarengiz Bahçe vardı ama doyumsuzluk başka bişi. Hele ki alışverişe bu kadar ara vermişken. Sankı hemen bitecekmiş gibi farklı bir tane daha aldım, Renkler Sokağı kitabını da çok beğendim. Bu ikili beni çoook uzun bir süre oyalayacağa benziyor. 


Boyama kalemleri denince hepimizin aklına ilk Faber Castell geliyor. Çocukluğumun her anında yanımdaydı. Aklımda Sulu/Kuru 36'lı metal kutulu olan vardı. Ancak bu sitede bulamadım. Bulduğum sitede de kargoya para ödemek istemedim. İnternetten alışveriş yapınca kargoya verilen paraya acıyanlardanım. Tercihim önce Faber Castell 24'lü karton kutudan yana olmuştu. Ancak bir türlü tedarik edilemediği için iptal etmek zorunda kaldım. 

İyi ki de iptal edilmiş Faber Castell 24'lüye 18.99 'a alacakken, Kırtasiyeden Monami'nin 36'lı kuru boyasını 15 liraya aldım. Çok daha iyi oldu. 

Aldığım başka bir boya da Play-Doh 12'li yarım kuru boyalarıydı. Fiyatına aldanıp attım sepete. Çoğu rengi Monamidekilerle yakın olsa da ton farkı olanları da var. Almasam da olurmuş ama yine de kullanırım.

Boya kalemleriyle bu kadar uğraşacaksam güzel bir açacağım olsun dedim. Stabilo'nun hazneli açacaklarından aldım.

Kargoya para vermemek için aldıklarımdan pişman değilim zevkle kullanacağım.



İstanbul yazılı bez çanta'yı 5 lira gibi çok uygun bir fiyata aldım. Çanta oldukça ince çok hafif eşyaları taşımak için.


Şön Art Bozukparalık olarak geçen bu cüzdanıda yanımda küçük makyaj malzemelerimi taşımak için kullanacağım. Bugün yarın gelecektir ama dayanamadım ben bu yazıyı yazmamaya, sitedeki görselini ekledim. İsmine tıklarsanız daha detaylı bakabilirsiniz. İnstagramda bir görselde mutlaka kullanırım:)



2.5 aydır alışveriş yapmadığımı bile kardeşim birtutamben beni Gratis indiriminde unutmamış sağolsun. Duş jeli aşkım bir başka olduğu için Çilekli duş jeli ve Himalaya markasının ürünlerini denemek istediğimi bildiği için diş macunlarından almış. Kendisini İnstagramdan ve Blogundan takip edebilirsiniz. İkimizde Hayvanlar üzerinde deney yapmayan ürünleri kullanıyoruz.

Benim son zamanlardaki Yenilerim bunlardı. 



Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz. 

Aynı zamanda İnstagramdayım ve Twitterdayım.

Sevgiler. 



13 yorum:

  1. güle güle kullan :-)) o boyama kitaplarına tahammül edemeyen bir ben varım herhalde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)) ben de çok direndim ama beni sadece meşgul edecek düşünmemi engelengelleyecek yoksa psikolojimi ekstra bozuyor ödev gibi 😂

      Sil
  2. Tatile giderken alacağım bende bu boyama kitabından (: Çantalara ayrı bayıldım, güzel günlerde kullan tatlım (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencee dee almalısıın tam bizim kalemimiz :)) Çantaları beğeneceğini biliyordum :))) çok teşekkür ederiimm 🙆 bikutumutluluk çantası daha güzeldi :p

      Sil
  3. Bende de faber castel 12'li vardı ama az geliyor. Monami'ye de el atayım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 12'li yeter miii hem de sana :p
      Mümkün değil! En uygun fiyatlı ve en çok renk MomAmide varmış 36 renk faber castell 37 lira :/

      Sil
  4. Bez çantadan ben de almıştım çok seviyorum. Ürünlerini güzel paketlemişler ben kampanyadan kitap aldım 20 tane kitabı öylece atmışlar kutunun içine aşınmış bir çoğu o kadar kızdım ki, dünya para verdim o kitaplara.. Neyse :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ilk defa online alışveriş yaptım D&R 'dan en beğendiğim yanıda paketlemeleri oldu. Çok üzüldüm kitapların aşınmasına :(

      Sil
    2. Bez çanta birazcık ince geldi bana boyutu güzel ama :) cüzdan telefon gözlük taşınır ancak :))

      Sil
  5. O bozuk paralığa bayıldım! Nasıl güzel bir çizim o öyle <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çizimine bayıldım <3 <3 tıpkısının aynısı geldi keşke birazcık daha büyük olsaydı çok değil birazcık :)

      Sil
  6. Adsız5/27/2015

    :) muhteşemler

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...