26 May 2015

Manikür yardımcılarım #1 | Kalyon Tırnak Eti Temizleyicisi

Herkese yeniden merhaba;

Bakımını evde yapmayı sevenler el kaldırsın!

Benim kuaföre gittiğim çok nadirdir. Kişisel bakımımı evimde istediğim zaman keyifle yapmayı tercih edenlerdenim. Ha becerebiliyor muyum orası muamma ama geliştiriyorum kendimi. 

Bugün boş vaktimde özellikle youtube videoları izlerken yapmaktan keyif aldığım bir aktivitenin sadece bir adımındaki üründen bahsedeceğim.


Bu ürünü yeni keşfettim sayılır. Uzun zamandır da deneyimliyorum. İşimi oldukça kolaylaştırdı diyebilirim. Manikür zamanı artık çok daha kısa gözümde o kadarda büyümüyor.

Peki nasıl kullanıyorum?

Sadece ellerimi yıkıyorum ve başlıyorum. Fırçası ilk kullanımda sert zamanla açılıyor ama bir oje fırçası gibi olmasını beklemeyin.

Gelişi güzel kütiküllerin üzerine sürüyorum. 1-2 dakika bekletiyorum.

1-2 dakika sonunda ürün kütiküller tarafından emiliyor, ve tercihinize göre kesilecek / itilecek bölgeler yumuşacık oluyor.

Benim tercihin kesmekten yana. Törpünün ucuyla kütikülleri olabildiğince kesilecek kıvama getirip kaldırıyorum. Bebek makasıyla düzgünce hizayı bozmadan kesmeye çalışıyorum.


Hala kanattığım yerler oluyor, yok değil. Ancak eskisi kadar derin kesmiyorum artık. Daha sık manikür yapmayı tercih ediyorum. Hataları daha aza indirgiyor. 


Son halinde sadece suyla yıkayıp fotoğrafladım. Sonrasında bir ürün daha kullanıyorum. Süpriz olsun. Ondan sonra daha düzgün bir görüntü oluyor. 


Adımları yanyana koyunca beceriksizliğim göz ardı edildiğinde gayet başarılı bir ürün. Biterse tekrar alırım.

Benim bugün manikürümde anlatacağım adım buydu. Bir sonraki manikür yardımcılarım serisinde diğer adımları da anlatmak üzere.

Diğer manikür yardımcım;

Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz. 

Aynı zamanda İnstagramdayım ve Twitterdayım.

Sevgiler. 

2 yorum:

  1. Adsız2/11/2016

    Aynı benim tırnaklarım :D kütüküllerden nefret ediyorum :( instagramda bulucam sizi, iyi günler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir zamanlar ne kadar uzattıgımı ve uzun kullandıgımı bu fotograflara baktıkça hatırlıyorum :) İnstagramda Snapchatte de bulun beni! Sevgiler <3

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...