23 Oca 2015

Lip Balm #1 | Balmi

Uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba;

Herkesin konuştuğu son 10-15 yılın en soğuk kışını yaşıyoruz, bu kadar soğukla sadece sıkı giyinerek kurtulamıyoruz maalesef, özellikle kış aylarında ekstra kuruyan bir cildiniz varsa bu soğuklarda nemlendirmeden tek bir gün geçirseniz bile sanki elinize nemlendirici almamışsınız gibi oluyor. 

Soğuklardan en fazla zararı alan dudaklarımız, zararı aldığı gibi bunu göstermekte de usta. Soğuk havada nemsiz çıktıysam, kuruyan dudağımla gülmem bile çatlayıp kanamasına neden olabiliyor. Sizde de durum böyleyse lip balmsız bir kış düşünemezsiniz. 


Baş ucumda, makyaj çantamda, masamda, cebimde olmazsa olmaz. Koleksiyonun amacı da bu değil mi zaten her zaman elimizin altında olması. 

Bu dosyada en çok sevdiklerimle başlamak istedim. Dünya çapında bir eos çılgınlığı oldu duymayan kalmadı. Yurtdışında uygun fiyatlara satılan bu ürün her zamanki gibi ülkemizde kat be kat fazlasına satılıyor, hal böyle olunca şekil itibariyle de en çok benzetilen muadilini almak istedim. 


Balmi, Watsons'ın kendi markası ve hem renkleri hem kübik formu çok şirin bir lip balm. Kabul ediyorum çantamda taşıyamıyorum hemen açılabiliyor ancak kokuları ve nemlendirmesi uzun süre kalıcılığıyla şu aralar favorilerimden. 


Kokuları bir harika! Watsons'ın kendi markası olan i love markasının mükemmel kokuları bu lip balmlarda. Harika bir Ahududu kokusu.


Renkleri de vücut spreyleri ve serinin devam ürünleriyle aynı renklerde. Çilek kokulu ürünleri sevenlerin çok seveceğini düşünüyorum.


Hindistan cevizi benim kokum! Hindistan cevizli ne bulursam alırım gözüm kapalı aldım iyi ki de almışım. 


Yanlışlıkla aldığım ama iyi ki almışım dediğim nanelisine bayılıyorum. Mint yeşil rengi olmasıyla zaten gönlümü fethetti. Naneli deyince gözünüz korkmasın çok tatlı hafif ferah bir aroması bulunuyor. 



Balmi 7 gr ortalama bir ürün. Kokuları 10/10, Ambalaj 7/10 kilit olayı olsa kesinlikle 10 olurdu. İçerikleri tartışılır. Bu konuda takılıyorsanız tercih etmeyebilirsiniz. Petrol, paraben içeriyor. Bu maddeleri savunmuyorum ancak, öcü gözüyle bakılması taraftarı da değilim çünkü her yıl başka bir madde olay oluyor olmayanlar cici, olanlar kaka oluyor. Bu durumun pazarlama stratejisi olduğuna inanıyorum. Petrol konusunda iyimser olamam belki ama paraben zararsız koruyucu olarak şimdi karşımızda. 

Tercih sizin, almayı düşünürseniz bu ay Watsons kataloglarında 7.90 tlye bulabilirsiniz. 

Bu tarz kokuları seviyorsanız, Watsons i love vücut spreyleri incelemem burada.

Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz. 

Aynı zamanda İnstagramdayım

Sevgiler. 

2 yorum:

  1. Ya bunu cok seviyorum ben ama anahtarlık yapmıstım altı koptu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anahtarlık yapmayı bırak çantamda taşımaya cesaret edemiyorum ben 😕 sadece ipi koptuysa bile şanslısın 😎

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...