23 Şub 2017

Yeniler #39 | Cyrene Sevgililer Günü Süpriz Kutusu

Herkese yeniden merhaba,

Sevgililer gününde kendime hediye almak zaten aklımdaydı Cyrene'den mail geldiğinde kutuyu almam sanırım 3 dakika sürdü. Kutuyu alırken nemlendirici olacağı zaten yazıyordu, zaten bir nemlendirici alacağım için birazda bu nedenle gözüm kapalı aldım.

Şubatın başında aldığımız kutuların sevgililer gününde ya da en geç 15 şubatta kargoya verileceğini biliyordum:) Aldıktan uzun bir zaman sonra kargoya verildiği için geleceğini unutmuştum bile. Geldiğinde ekstra sevindim:)



Kutuyu açar açmaz basın bültenleri bizi karşılıyor.


Yurtiçi kargoyla gelmesine rağmen kutudaki hiç bir ürün zarar görmemişti, çünkü buna göre paketlenmişti.


Cyrene her zaman tester konusunda cömert bir markadır, Tester konusunda cömert olan markalar bence fiyatını hakeden ve kendi ürünlerine güvenen markalardır. 


İçinden ilk dikkatimi çeken ürünse Daily Peeling Powder, Tester boy gibi görünsede bu tam boy bir ürün. Kullanım tarzı olarak konsantre ürünlere benzettim ben. İçinde preslenmemiş pudra formatında toz ürün var. Suyla karıştırıp peeling elde ediyorsunuz. Hem bir peeling arayışındayken hem de bu kadar pratik ve küçük boylu bir ürün olmasıyla yanıma aldığım ürünlerden oldu bile. 


Kutudan bir düğer çıkan ürünse benim daha önce kullanıp bitirdiğim çok memnun kaldığım bir tonik. Tonik işlemini artık atlar oldum. Benim için geri dönmelimiyim dediğim bir anda çıkması belki de bir işarettir. Sadece ambalajı değişmiş. Toniğin detaylı yazısı için buraya tıklayabilirsiniz. O zamanlar blog fotoğraflarımda daha çok HDR kullandığım zamanlardı toyluk işte :)


Ve kutuyu gözü kapalı almama neden olan nemlendiricileri; Paketlemeleri çok güzel değil mi, cam kavanoz olmasına rağmen asla zarar görmemişti.


Cyrene'in en yeni nemlendiricisini denemek için süper bir fırsattı, Kutuyu beğenip artık alamayanlar için üzgünüm ama cyrene'in sitesine mutlaka üye olmanızı tavsiye ederim, instagramdaki duyuruları kaçırsanız bile mail yoluyla ilk haberi olanlardan biri siz oluyorsunuz. Sık sık bu tarz kutuları oluyor. Ben şu ana kadar sanırım kaçırmadım. Diğer kutuların detayına bakmak isterseniz, Blogumun ana sayfasındaki Keşif kutusu sekmesinde bulabilirsiniz.


Krem hakkında detaylı bilgiye sitedeki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. CrueltyFree ibaresinin üzerindeki tavşanı görmek beni çok mutlu ediyor yahu!


En güzeli de üretim tarihini üzerine yazmaları bakar mısınız ne kadar yeni üretim olduğuna!


Cyrene benim en en sevdiğim en çok güvendiğim her zaman kime tavsiye etsem asla olumsuz geri dönüş almadığım bir marka. Eğer ki benimle keşfettiyseniz size de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Asla pişman olmazsınız.

Kutuyu 59 liraya aldım, İçindekilere bakalım ne kadarmış;

Cyrene Skin Rescue Moisturise: 128 TL
Cyrene Daily Peeling Powder:65 TL
Cyrene Moisture Boost Facial Toner:42,50 TL

Testerları saymıyorum bile, sizce değer mi? :) İlk defa bu kadar pahalı bir nemlendirici kullanıcam. Tam anti age ürünlere yönelmem gerekiyor sanırım zamanlarımda, bakalım beklentilerimi karşılayacak mı?

Benim kendime sevgililer günü hediyem bu şekildeydi. Siz de özel günlerde kendini şımartanlardan mısınız yoksa birinden bi hediye bekleyenlerde mi?

Yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim,

Beni; Snapchat | Instagram | Twitter hesaplarında 'bakimgunlugu' adıyla bulabilirsiniz.

Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma Abone olmayı unutmayın, 


Sevgiler. 


4 yorum:

  1. karlı bir kutu olmuş, güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle!!! Çok teşekkür ederiim :)

      Sil
  2. ben de aldım bu kutuyu ve bayıldım gelenlere dermologicanın toz peelinginin yerine peeling ararken Cyrene'den gelmesi harika oldu denedim de baya iyi bence.. güle güle kullan canım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de peelingten çok umutluyum 😋 Çook çok karlı bir kutu oldu resmen, cyrene'in ürünleri yanında kutularını almaya devam 🕺🏼

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...