28 Oca 2015

Tonik #1 | Cyrène Günlük Cilt Aydınlatıcı Bakım %2 AHA

Herkese yeniden merhaba;

Bugün sizlere cilt bakım rutinimin vazgeçilmezi bir üründen bahsedeceğim.
Kullandığım ürünlerin hepsinin en önemli ilk özelliği hayvanlar üzerinde deney yapmıyor olması. Denemem için ilk kriterim bu. 


Adını hep duyduğum, daha kullanmadan içeriğinin temizliğine güvendiğim bir marka olan Cyrène 'den #obsesifimsiadanabulusmasi' ndan hediye olarak bu ürün gelince çok sevinmiştim. Ancak bu ürün uzunca bir süre nasıl kullanacağımı bilmediğim için, aslında tonik zannettiğim için bir köşede kaldı. Biraz araştırdıktan sonra aslında cilt bakım rutinine ek bir ürün olduğunu öğrendim ve o gün kullanmaya başladım. Ürün makyajınızı temizledikten, cildinizi yıkadıktan ve tonikledikten sonra kullanılacak bir ürün. Tonik gibi kuruduktan sonra da nemlendiricilerinizi kullanıp yatmalık. 

Ürünü ilk defa kullanacaklar için bir süre gece yatmadan kullanmaları cilt alıştıktan sonra sabah akşam kullanmaları öneriliyor.

Gündüz kullanımın hemen arkasına güneş kremi, akşam kullanımın arkasına gece kremi ya da normal bir nemlendirici kullanılması gerekiyor.


Ürünün ağzı çok pratik ve ihtiyacınızdan fazla ürün gelmiyor.Tüm cilt tipleri için uygun. 

Ürünün vaadettikleri;

Soyucu etkisi sayesinde ölü derinin atılmasını sağlayarak yaşlanmanın olumsuz etkilerini geciktirmek. İlk şişemi bitirmek üzereyim yaşlanma karşıtı etkilerine yorum yapamayacağım ancak ölü deriyi aldığını hissedebiliyorsunuz.

Cilt yapılandırıcı ve sıkılaştırıcı etki. Benim çok sorunlu bir cildim yok ancak bu üründen sonra daha az sorunlu olduğunu söyleyemeliyim. 

Kollajen dokusunun üretimini tetikler.

Dengesiz cilt tonunun düzenlenmesine ve cildin aydınlık kazanmasına yardımcı olur. Fondöten insanı değilim, renkli nemlendirici kullanıp cildimdeki renk eşitsizliklerini gidermeyi amaçlardım. Bu üründen sonra kullanmazsam kendimi rahatsız hissettiğim renkli nemlendirici ve cc kremi bir köşeye attım diyebilirim. 

İçeriğindeki anti-iritan ve anti-oksidan aktifler ile cildi sakinleştirir. Cildim hassas olmasına rağmen yanma kızarıklık ya da herhangi bir iriteyle karşılaşmadım. 

Esans, boya ve paraben içermiyor. 
En güzel özelliği marka hayvanlar üzerinde deney yapmıyor ve deneylere karşılar. 



Elimdeki seri biter bitmez buradaki alışverişimde edindiğim Cyrène cilt bakım setine geçeceğim. Cilt bakımı için içeriği tertemiz, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka arayışı içindeyseniz, Cyrène markasını gözüm kapalı tavsiye ederim.

 Cyrène ürünlerini www.cyrene.com.tr sitesinden bol deneme boyu ürünüyle sipariş edebilirsiniz. 

8 yorum:

  1. Nerelerde satılıyor acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. www.cyrene.com.tr sitesinden online satın alabilirsiniz :) lilakutu.com'da da markanın ürünleri var

      Sil
  2. Makyaj temizleme suyundan çok memnunum. Bir de bunu deneyeyim bakalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Misel solüsyonu henüz deneme fırsatım olmadı, ancak bu üründen çokçok çok memnunum! Sizin de yorumlarınızı bekliyorum.

      Sil
  3. Cryene ürünleri genelde güzel bunu da denemeli teşekkürler paylaşım için takipteyim bana da beklerim sevgiler blogkizsalseyler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak hepsi çok başarılı, hemen inceliyorum:)

      Sil
  4. Bunun deneme boyunu nasıl sipariş edebilirim yardımcı olur musunuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneme boyunu siparis etme gibi bir sistem yok maalesef, cyrene'in kullandığınız ürünleri varsa onlardan siparis verirseniz bu ürünü tester eklemelerini rica edebilirsiniz, sadece bu şekilde yardımcı olabilirler

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...