26 Kas 2014

Göz Kremi #1 | Dirty Works Göz Kremi

Herkese yeniden merhaba;

Cilt bakım rutinime yeni dahil olan ve uzun bir süredir deneyimlediğim bir kremi anlatacağım. 


Dirty Works, hayvanlar üzerinde deney yapmayan ve ülkemizde Gratis Kişisel bakım marketi zinciri sayesinde ulaştığımız bir marka. Markanın pek çok ürününü kullanıyorum.Ambalajları, deney yapmamaları, fiyatlarının ortalamanın az üzerinde olmaları ancak sık sık indirime girmeleri sebebiyle çokça tercih ettiğim bir marka.

Göz bakımı şu sıralar en önem verdiğim ve rutinime dahil ettiği bir konu oldu. Göz altlarımdan şikayet etmeye başladığımda sadece su içmek yetmez nasıl ki cildimi sahab akşam nemlendiriyorsam göz altı gibi ince bir deriyi nasıl bu kadar zaman nemsiz bıraktım diye hayıflandım önce. Sonra göz kremi arayışındayken tesadüfen yine bir Gratis indiriminde bu minnoşa rastladım ve o günden beri de beraberiz. Yılbaşı indirim listemde kendisi yedeklenecek. 

Göz makyajınızı öncelikle Dalin gibi bir bebek şampuanıyla hafifçe ovalayarak yıkamanız sonrasında bir misel solüsyon ya da makyaj temizleyici kremle kalıntıları temizlemenizi tavsiye ederim. Nasıl ki yüzümüzü yıkayıp, tonikleyip nemlendiriyorsak gözlerimiz için de aynı işlemi yapmalıyız. 


Ucu çok sevimli. İçinde incecik bir şekilde ürün geliyor. Gelen ürünü yüzük parmağımın üzerine alıp, diğer yüzük parmağıma yarısını verdikten sonra pıt pıt diye tabir edilen hareketlerle sadece göz altlarıma uyguluyorum. Üzerinde ekstra belirtilmediği sürece elinizdeki göz kremini sadece göz altlarına uygulamalısınız. Göz kapağı çoğumuzun yağlı ya da fazlaca kuru olabiliyor. Bu aldığınız kreme göre değişiklik gösteren bir uygulama. 


İçerisinden ne çok yoğun ne de çok cıvık tam kıvamında bir ürün çıkıyor.Çok fazla almamaya özen gösterin bu sefer de çok narin uyguladığımız için ürünü yedirmek bir hayli zorlaşıyor. 

20-25 yaş itibariyle göz çevresi bakımına başlama gerektiğine inananlardanım. Nemsiz bıraktığımızda mimik kırışıklıklarımız derinleşecek ve geri dönülemez bir hal alacaktır. Yaşlanma karşıtı kremler şurda dursun bu yaşlarda önce nemlendirmeye yönelik ürünler kullanılmalı. Zaten kullanmayıp zamanı gelince kullanmak aslında geç kalınmış zaman olduğu için hiç bir işe yaramayacaktır. 

Göz bakımıyla ilgili araştırmalarım sürüyor. Göz maskesi alma niyetindeyim. Sizinde önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. 

7 yorum:

  1. Bu kremin yaş aralığı varmıdır 21 yaşındayım uygunmudur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kremin yaş aralığı yok. Zaten sadece nemlendirme özelliği olduğu için yaşınıza uygundur:)

      Sil
    2. Bu krem göz kapağına kullanılmamalımı ? Ben göz kapağı in arıyorum sonuçta eyeliner far derken yıpratıyoruz

      Sil
  2. Göz kapağına kullanmamalımıyız ? Ben gözkapağı için istiyorum çübkü eyeliner far derken yıpratıyoruz bunun için uygunmudur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu krem sizin için uygun olmayabilir. Göz kapağına da kullanılabilen göz altı kremlerinden almalısınız, ancak örneğin makyajınız çok kalıcı olmuyorsa ya da göz kapaklarınız yağlıysa kullanmamanızı öneririm.

      Sil
  3. Canım ellerine sağlık :) harika olmuş yazı..göz maskesi ilgili bir hesapta gönderi görmüştüm sanki watsons daki dışı kırmızı bir seri var hatta 1 alana 1 bedava yaptı bir ara..onu kullanan birisi vardı hemen şimdi sana dm atıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. DM'lerimi uzun zamandır kontrol edemiyorum hemen bakıyorum, çok teşekkür ederiim :)

      Sil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...