7 Nis 2014

Yeniler #3 | Aliexpress, Stradivarius, Pull and Bear, Koton, Gratis, Watsons, Sibelle

Merhabalar; 
Birazcık karışık alışverişlerimin sonucu bloga ilk karışık alışveriş yazısını eklemeye karar verdim. Mağlum hayvan deneyi yapan firmalardan ürün almama kararımın sonucu elimdeki abartılı stoğu eritip o zamana kadar alışveriş yapmama sözüm vardı. Bu alışveriş hem biraz karışık hem de daha hayvan deneyi yapmayan kozmetik ürünleri var :)

Sırayla gidecek olursak;
 Her şey aliexpress in karşı konulmaz ucuzluğunu keşfetmemle başladı. 


İlk alışverişim telefonuma kılıf arayışlarıma çözüm oldu. 
Spigen kılıflara bayılıyordum ama çok pahalı geliyordu. Çinden alan ve çok memnun olanları duyunca ve aliexpresste de 3,99 dolar ve kargo ücretsiz olunca havada aldım. Tahmin ettiğimden çok çok daha kısa sürede kargoya verildi ve 2 hafta içinde de kılıfım geldi çok rahat iyi ki almışım diyorum:) Tek sıkıntısı ağırlıkla siyah olması ve beyaz telefonumu biraz gölgelemesi. Kılıfların rengi sadece yanlardaki renklerde değişiklik gösteriyor, benim tercihim altın renginden yana oldu. 


Cüzdanı geldiği gibi kullanmaya başladım. Rengine de inceliğine işlevine de bayıldım. Alışverişimdeki en pahalı  ürün 7.99 dolar.



Fırça seti tam seyahatlik içinde karıştırma fırçası hariç nerdeyse her fırça var. 2.49 dolar olunca fırçaları sevmesem bile çantası yeter demiştim, Fırçalar yumuşak ancak henüz deneme fırsatım olmadı. 

Mersine gidersem Forumdan en istediklerimi alır dönerim diyerek; 



Ayakkabıyı almakta geç kaldım biraz ama bağcıksız ve böylesi güzel rengini 59,90 a alacağıma inanır gibi bekliyordum ve beklenen oldu. Ayakkabı: Pull and Bear dan.

Çanta Stradivarius tan onu birazcık pahalıya almış olabilirim. Ama diğer çantaların derilerinin inceliğine göre fiyatlarının daha uçuk olduğunu görünce asla pişman olmayacağım için gözüm kapalı aldım. Aldığım günden beri daha başka çanta kullanmadım. Her kombinle her günle uyumlu:) Fiyatı:79,90




Oduncu gömleklerinin modası asla geçmez geçemez! :) 
Bayan reyonunda asla istediğim uzunlukta ve renklerde gömlek bulamıyorsam, çareyi erkek reyonunda alabilirim. Hem istediğim gibi gömleği indirimli, Çift taraflı ve istediğim beden bulursam da kaçırmam :) Fiyatı: 29,90

Ne zamandır retro tarzı gözlüklerden istiyordum. İndirim olmamasına rağmen aldım hemen, ancak Koton'un bu yeni gözlük kapları olmamış kutular çok daha kullanışlıydı.




Son zamanlarda hepimizin koşa koşa gidip aldığı Gratis kartı sanki bitiyormuş gibi ilk fırsatta aldım. Adanadaki gratislerde kartı almak için alışveriş yapma zorunluluğu yoktu. Diğer mağazalar böyle bir şart koymuş satışlarını arttırmak için böyle bir yola gitmiş olabilirler. Gratisegirip elimin boş çıktığı az olmuştur. Kartı almak için gezmeden direk kasaya gitsemde sırada beklerken essence standına gözüm takıldı. Youtube videolarında çokça gördüğüm ve bulunması zor olarak duyduğum kaş kitini göünce hemen aldım. 'Uygun fiyatlı' olduğu için indirime girmediğini söyledikleri için beklenecek bir indirimi olmayacaktı. Ambalajını çok sevdim aynı zamanda far olarakta kullanılıyor olması çok güzel. 



#obsesifimsiadanabulusması  'na yetişemeyen Watsons blogger paketinin elime ulaşmasına çok çok sevindim! :)) Çok teşekkürler! En kısa zamanda hepsini deneyeceğim:) ilk cc kremi deneyeceğim sanırım. 





Dalan D'olive şampuan ve saç kremi elimdeki hayvan deneyi yapan firmalara bütün şampuanlar bittikten sonra rutinime girecek gibi görünüyor. Bu markayı hep çok severdim doğallık konusunda çok iyiler ve deney yapmamaları ürünlerinin tavşanlı olmasıyla ayrıyeten gönlümü kazandılar:) Fiyatları da gerçek anlamda çok uygun ikisini 11 lira gibi bir fiyata aldım. 


Seçille ne zaman görüşsek alışveriş yapmaktan daha çok tester ve hediyeyle geliyor bana ve sanırım beni fena alıştırdı:) Watsons'ın hediye paketini getirirken otacının şampuan testerlarını getiren, Çantasından çıkan testerları denemem için veren bu kız sevilmez de napılır:)


Gratis'ten akrilik pamukluk almayı istiyordum ne zamandır ama hep unutuyordum. Tesadüf aklıma gelmesiyle hemen aldım bi tane. Fiyatı 7,5 lira elimdeki küçük kare pamuklar biter bitmez disk pamuklarımı içine koyup kullanmaya başlayacağım. 




Vee son olarak sıra Sibelle de bu yazı tayt, Şort ya da kot farketmeksizin bol t-shirtlerle geçireceğimden eminim çünkü elim hep yazılı t-shirtlere gider oldu <3 


Kilim deseni de modası geçecek türden değil renklerin uyumuna bayıldım siyahla beyazla mükemmel kombinlecek. 


Kıyafete artık çok para vermiyorum kaban çanta ya da ayakkabı değişik bir pantolon olmadıktan sonra ve bu güzelliklerin her birinin 5 lira olduğuna inanabiliyor musunuz. Görünürde hiç bir hataları yok ve yerleri çok güzel. Tavsiyem küçük butiklere her zaman şans vermeniz.


 Bu pazartesi güzel olacak sadece inanın:) 


Diğer heyecan veren Yeniler;

Yeniler #1 | Markozibox


Yazılarımdan haberdar olmak için bloguma ABONE olabilirsiniz. 

Aynı zamanda İnstagramdayım

Sevgiler. 

6 yorum:

  1. Bu hatun yenmez de napılır?? :))
    Gömlek, gözlük ve çantaya bayıldığımı bir kez daha kamuoyuna ilan ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi birbirinden güzel. Seçilimin arkadaşlığıysa en ama en güzeli. :) güzel günlerde kullan her birini. ;)

      Sil
    2. Beeen seni yerim esaaas :)) daha güzelleri senin olsun inşaallaah balım :**

      Sil
    3. Hamarat ablam :)) çok teşekkür ederiim:)) eveeet katılıyoruumm şeçilin dostluğu en güzeli <3

      Sil
  2. akrilik pamuk kavramını daha önce duymamıştım normal pamuktan farkı var mı

    YanıtlaSil
  3. pamukluk akrilik :) yani plastiğin bir çeşidi :))

    YanıtlaSil

Olumlu, olumsuz her yorum kabulümdür.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...